|
 |
|
 |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Murat Arabacı |
|
|
0 |
Hürriyet |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Sabah |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Amk |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
İmzalar Salı Günü Teslim Edilecek |
01 Haziran 2013 09:42 |
|
222 imzayla, seçimli Olağanüstü Genel Kurul talebinin gerçekleşmesi için yeterli sayıya ulaşıldı. İmza kampanyası pazartesi günü de devam edecek. |
222 imzayla, seçimli Olağanüstü Genel Kurul talebinin gerçekleşmesi için yeterli sayıya ulaşıldı. Ancak, yoğun talep nedeniyle 3 Haziran Pazartesi günü de imza alınmaya devam edilecek. Son gün en az 40 imza daha gelmesi bekleniyor. Bu birliktelik içerisinde adının bulunmasını isteyen ve henüz imza atamamış tüm üyeleri Pazartesi günü 21. Noter’e bekliyoruz.
Toplanan imzalar 4 Haziran Salı günü kulübe teslim edilerek seçimli Olağanüstü Genel Kurul için yasal süreç başlatılacak.
Bu süreçte, özlediğimiz birliktelik tablosunu ortaya koyan; başta Sn. Erdoğan Tözge, Sn. Nafiz Zorlu, Sn. Erdinç Altınyeleklioğlu, Sn. Mehmet Erdoğan ve Sn. Niyazi Konuşmaz olmak üzere eski başkanlarımız ve tüm camia büyüklerimize; başta Ayfer Elmastaşoğlu, Mahmut Evren, Mustafa Kaplakaslan ve Orhan Üstündağ olmak üzere tüm efsane sporcularımıza; Altay 1914 Taraftarlar Derneği, Büyükaltay.org, YSKA ve diğer taraftar oluşumlarına; Altay Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne; emek veren, katkı koyan, imza atan en büyüğünden en küçüğüne tüm GERÇEK ALTAYLI’LARA teşekkür ediyoruz.
BUNDAN SONRASI DAHA ÖNEMLİ
Olağanüstü Genel Kurul’un gerçekleşmesini sağlamak ilk adım idi. İkinci ve daha önemli adım ise, ortaya konan bu birlikteliği ve sahiplenmeyi yapılacak Genel Kurul’a taşımak olacak.
Altay ve Altaylılık ile ilgisi olmayan, sadece el kaldırmak ve oy vermek üzere salonlara taşınan üye sayısının artık 100’lerle ifade edildiğini ne yazık ki yakın zamanda gördük. Bu ortamda, imza sürecindeki birlikteliği genişleterek sürdürme ve bu yönde aktif olarak çalışma sorumluluğu istisnasız tüm Altaylı’ların omuzlarındadır. Hiç kimsenin kenarda bekleme lüksü yoktur.
Yola çıkarken şunu demiştik: “Dileğimiz, üzülerek 2. ligde geçireceğimiz 100. yılımızda, kişisel hesap ve çekişmelerin bir kenara bırakıldığı, Altay’ı yürekten sevenlerin bir araya geldiği, güçlü ve geleceği kuracak bir “100. Yıl Yönetimi” oluşmasıdır.”
Camia büyüklerimizin ve tüm Altaylı’ların (son günlerde gösterdikleri gibi) bu dileğimize sessiz kalmayacaklarına, maddi ve manevi olarak herkesin elini taşın altına koyacağına, ilk adımını başarıyla geçtiğimiz bu mücadelenin sonunda da başarılı olacağımıza yürekten inanıyoruz.
BİZ BUNA İNANIYORUZ ! ÇÜNKÜ, ALTAY ALTAYLI’LARINDIR !
|
|
14 yorum |
1839 tekil okunma |
|
|
|
|
|
|
|
Bu habere toplam 14 yorum yapýlmýþtýr. |
|
Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz. |
|
|
|
|
|
|
|