ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Tesislerimizde Moral YemeÄŸi

10 Mart 2012 16:11  
Taraftar temsilcilerimizden sonra camia büyükleri de takımımızla yemekte buluştu.

Divan Kurulumuz, olaÄŸan toplantısını 09.03.2012 Cuma günü Gaziemir Kutlu AktaÅŸ Tesislerimizde gerçekleÅŸtirdi. Yönetim kurulu baÅŸkanımız Sn. Ömer Hızlıok’un da katıldığı toplantıya Divan kurulu baÅŸkanımız Sn. Kemal Zorlu, divan kurulu üyelerimiz Sn. Hayri YorgancıoÄŸlu, Sn. Ali Ä°kier, Sn. Engin Denizmen, Sn. Mehmet ErdoÄŸan, Sn. Tamer Kanböre, Sn. Ä°smail Ersel, Sn. Cemali KırmızıoÄŸlu ve Sn. Eren Gevgeli katıldı.

Divan kurulumuz, toplantının ardından teknik heyet, futbolcular ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte akşam yemeği yerken, yemeğe eski klüp ve federasyon başkanlarından Sn. Mahmut Özgener de katılarak moral verdi.

Divan kurulu baÅŸkanımız Sn. Kemal Zorlu yemek sırasında yaptığı konuÅŸmada Altay sevgisini dile getirerek “Tek bir gecem yoktur ki kafamı yastığa koyduÄŸumda Altay’ı düşünmeden uyuyabileyim. Bu sevgi çok farklı bir ÅŸey” diyerek futbolculara hitaben “Maçlar kazanılır, kaybedilir ama mücadeleden asla vazgeçmemelisiniz. Bu sene ÅŸampiyon olarak Altay tarihine geçme fırsatınız var. Bunu deÄŸerlendirin” dedi.

Daha sonra söz alan geçmiÅŸ dönem kulüp ve federasyon baÅŸkanlarından Sn. Mahmut Özgener ise federasyon baÅŸkanlığı yaptığı 4 yıl boyunca kulübe gelemediÄŸini ve bugün tesislere girerken büyük bir heyecan duyduÄŸunu belirterek “ Altay nerede ve ne ÅŸartlarda olursam olayım asla aklımdan çıkmayan bir tutku” diyerek yaÅŸamından ve anılarından örnekler verdi. Özgener futbolculara hitaben yaptığı konuÅŸmada “Her ÅŸeyden önemlisi inanmak, inanç özgüveni artırır. Mücadeleden asla vazgeçmeyin” dedi.

Divan Kurulu Ãœyelerimiz Sn. Hayri YorgancıoÄŸlu, Sn. Tamer Kanböre ve Sn. Eren Gevgeli’nin Altaylılık duruÅŸu ve anılarına yer verdikleri konuÅŸmalarının ardından söz alan yönetim kurulu baÅŸkanımız Sn. Ömer Hızlıok, camiamızın birlik ve beraberliÄŸe ihtiyacı olduÄŸu bu önemli günlerde kendilerini yalnız bırakmayarak tesislerimizde bir araya gelen herkese teÅŸekkür ederek “Yeni Malatya Spor müsabakası öncesinde taraftar temsilcilerimiz ve yönetim kurulumuzun da katılımıyla takımımızla yemek yemiÅŸ ve moral bulmuÅŸtuk. Bugün de camiamızın büyükleriyle bir araya gelerek moral bulduk. Yeni Malatya Spor müsabakası öncesinde yapmış olduÄŸumuz gibi, Balıkesirspor müsabakası öncesinde de maçın primlerini muhasebeye bıraktık, bunu bir uÄŸur olarak kabul ediyoruz. Alınan karar gereÄŸi Balıkesir’e gelemeyen taraftarlarımızın, takımımızın galibiyetinin ardından bizi dönüş yolunda karşılamasını ve Ä°zmir’e mutlu bir ÅŸekilde dönmeyi arzu ediyoruz” dedi.

Kaynak: Resmi Site

 



5 yorum 1205 tekil okunma
    Bu habere toplam 5 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.