ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Savaşan'ın Basın Açıklaması

05 Haziran 2014 15:22  
Sn. Dr. Aslan Savaşan'ın basın açıklamasıdır. Başkan adaylarımızdan Sn. Aslan Savaşan'ın basın açıklamasını aynen aktarıyoruz.

BASIN AÇIKLAMASI

10 yıldır çeşitli yönetimlerin içinde yer aldım, spor camiasında edindiğim bilgi ve tecrübeyi başkanlık düzeyinde kulübümde uygulama zamanımın geldiği düşüncesiyle yola çıktım. Altay çok büyük bir kulüp, bu kulüpte camiayı bilmeden, yönetimlerde pişmeden kulübün havasını solumadan başkan olmak çok doğru bi yaklaşım değil bence.

Çok iyi bi yönetim oluşturduğumuza inanıyorum. Başkanlığa talip olduğumuzdan beri, yönetimde yer almak adına oldukça talepler geldi, bunların içinde ekip çalışmasına yatkın, kulüp yönetimi konusunda tecrübe edinmiş, kariyer sahibi, birazda mali yapısı güçlü arkadaşlarımı tercih ederek bir yönetim kurulu oluşturdum

Hepimizin bildiği gibi Kulüpte uzun yıllardır süre gelen bir çok sorunlar var, ancak asla bir umutsuzluk veya karamsarlık içinde değiliz, İyi bir yönetim anlayışı ile, sorunları bilerek, herkesin sorumluluğunu üstüne alacağı ekip çalışması ve bunun getireceği şeffaf ve demokratik yapı ile bu sorunların üstesinden gelip, Altay’ın önünü açmak, hedeflediği yere taşımak istiyoruz.

Şeffaflıktan kastım; kurumsal bir yapı oluşturarak, kulübümüzün tüm unsurlarıyla beraber net durumunu ortaya koymak ve bunu tüm camiayla paylaşmaktır. Örneğin; profesyonel anlamda yeniden oluşturulacak veb sitesi ile üyelerimiz edinecekleri şifreler ile hem kendi aidat durumlarını, hem de kulübümüzün idari ve mali yapısını görebilecekler, yine 2 ayda bir Sn. Mehmet Mütevellioğ’nun önderliğinde çıkaracağımız Altay dergisinde de bu tür bilgilendirmeleri paylaşıcaz.

Yönetim dışında oluşturulacak kurullarla, çok sesli düşüncelere kulak vererek çözüm noktasında buluşucaz. Böylelikle tüm camia ile, şeffaf aynı zamanda demokratik bir yapı oluşturacağız, kulübün menfaatine olacak her projeyi dinleyeceğiz, Büyük Altay’lılardan gelen görüşleri hiç bir zaman kulak arkası yapmayacağız.

Hemen her kongrede göreve gelenlerce başta ortaya konup sonradan unutulan rafa kaldırılan projeleri ortaya koymayacağız, tüm projelerimizin takipçisi olacağız.

Bütçemiz 8.4 milyon, bunun altında bi bütçe üzülerek söylüyorum çok karanlık bir durum yaratır. Ne olursa olsun asla bu bütçenin dışına çıkmayacağız. Çalışanlarımız, teknik ekip, sporcularımız herkes zamanında parasını alıcak, zira ekip olmak, tesisin girişindeki görevlinin mutlu olmasıyla, işe sarılmasıyla başlar. Hazırladığımız bütçenin içinde Mart ayındaki deplasman giderinden tutun da, 100 bin lira civarı yıllık gideri olan tesis bakım giderleri de var .Ayrıca, 600.000 Türk Lirası +KDV bedel karşılığı stad isim sponsorumuz, 500.000 TL +KDV bedel karşılığı saha içi sponsorumuz, 150.000 TL+KDV bedel karşılığı forma reklamımız, ve çeşitli firmalara ait saha içi reklam tabelaları da dahil olmak üzere sponsorlarımızla da anlaşma sağladık.

Alt yapıya çok önem veriyoruz. Alt yapıda istikrar ve tesisleşme çok önemli. Şu an altyapıda Altaylılardan oluşan pırıl pırıl bi ekip var, takdir edilecek bi özveriyle çalışıyorlar. Kendileriyle devam edicez. Burada üzerinde durduğumuz ve en önemli konu olarak gördüğümüz ise Kulübümüzün geçmiş yıllarda Altyapısından yetiştirdiği genç evlatlarından alması gereken verimin arttırılması ve en alttan en üste kadar günümüzde yitirmeye başladığımız ALTAY'lılık ruhunun yeniden canlandırılarak genç nesillere aktarılması bu yolla da aidiyet duygusunun geliştirilerek gerçek Altay'lı bir nesil yaratma bu ruhla da üst liglere ALTAY'ımızı taşıma ve en üst ligde Altay ruhunu taşıyan sporcu sayısını arttırmaktır. Bu amaçla da Kulübümüzün tarihinin en önemli sporcularından olan Sayın Ayfer Elmastaşoğlu ile anlaştık, bilgi birikimlerini tecrübelerini alt yapıyla paylaşıcak aktarıcak.

Alt yapı oyuncularının çalışma sahası ve maç oyanacakları sahalarla ilgili şu an adını veremeyeceğim bir ilçe belediyesi ile görüşmelerimizi bir noktaya getirdik ve şu an için etik olmayacağıını düşündüğümüzden seçim sonrası gerekli protokolleri imzalayacağız.
Geçen yönetimde 450 kişiden alınan spor okulu öğrenci sayımız 800’e ulaştı bu yılki hedefimiz bu rakamı yeni açacağımız spor okullarıyla birlikte, 1200’lere çıkarmak, emin olun tecrübeye dayanarak ciddi bir araştırmanın sonucu olarak söylüyorum. bunun dışında konuşmak tamamen hayalcilik

Sportif anlamda 3 yıllık bir hedefimiz var. Altay’ın olduğu yerde her zaman bir iddia bir hedef vardır. Altay’da artık günlük başarılar değil, istikrarlı başarılar konuşulacaktır. Mevcut hocamız dahil birkaç isim ile teknik direktörlük hususunda çeşitli temaslarımız oldu. Teknik ekipte aradığımız özellik; kesinlikle bu ligin hocası olmalı, bu ligi ve takımları, bu ligin oyuncularını tanımalı, karakterli, ekip çalışmasına yatkın, gençler ve aralarına serpiştireceğimiz tecrübeli topçular arasındaki sinerjiyi iyi kuracak bir isim istiyoruz. Hocalarımızın görüşlerine elbette saygılıyız ancak transferde hocaların ağır yükünü de paylaşıcaz.

Hocalarımızın da ortak görüşünü alarak, geçen sezondan beri izlediğimiz bu ligin mevkilerinde hemen hemen en iyileri olan 5 tane nokta transferle küçük detaylar dışında el sıkıştık, gelmek için kongreyi bekliyorlar.

Store ile ilgili olarak Dr. Aybars Akoğlu çok başarılı işler yaptı, bu sene için de yönetimde olmamasına rağmen kendisinden rica ettik bizi kırmadı kabul etti, tüm taraftarlara hitap edecek, türlü ihtiyaçlara yönelik ürün çeşitliliği yaratarak store’yi geliştirmek istiyoruz.

Malzeme konusunda süper lig takımlarının da tedarikçisi üst düzey markalarla anlaşarak (adidas,nike,puma ... vb) malzeme konusunu çözücez. Bu tanınmış markalara ait ürünlerin de katılımıyla store’de arzu ettiğimiz popülariteyi yakalayacağız.
İdari anlamda en büyük hedefimiz, öncelikle kendi içimizdeki barışı sağlamak istiyoruz. Tüzük konusunda oluşturacağımız, camia içinde, işinde uzman, çoklu katılımın sağlanacağı yeni bir komisyonla tüzük değişikliği istenirse bunu da yapabiliriz. Çağdaş ve demokratik ortam yaratarak her sese açık, sevgi odaklı bir kulüp oluşturacağız. Bütün bu unsurları birleştirerek hareket ettiğimizde de güzel günlerin çok yakın olduğunu düşünüyorum.

Bir diğer üzerinde durduğumuz ve olmazsa olmazlarımızdan diye tabir edebileceğimiz konu da Tesisleşme, Tesisleşme konusunda yukarıda da yazdığımız üzere bir ilçe belediyesiyle görüşmelerimiz sonuçlanmak üzere.. Seçim sonrasında göreve gelmemiz halinde, Kulübümüzün geleceğini gerek futbol, gerekse diğer amatör branşlarımız ve tüm üyelerimize hitap edecek şekilde planladığımız tesislerimizi, 3 yıllık planlamamız dahilinde tamamlamak istiyoruz. Ayrıca seçilir seçilmez ilk işlerden biri olarak, Kulübümüzün mevcut tesisleri eksikliklerine göre bakıma alınacak, profesyonel takımımızın daha rahat bir ortamda konaklamaları ve ihtiyaçlarını karşılamaları sağlanacaktır.

SAYGILARIMLA
DR. ASLAN SAVAÅžAN
 



4 yorum 1852 tekil okunma
    Bu habere toplam 4 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.