ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Marmara'dan Açıklama

02 Mart 2014 00:55  
Denetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Namık Marmara, sosyal medya aracılığıyla açıklamada bulundu.

Açıklamanın tam metni şu şekilde:

25 yıllık avukatım. Bugüne kadar yüzlerce müvekkilim olmuştur. Bunların bazılarının süreç içerisinde bir çok işini yapmışımdır. Bazılarının ise ismini ve davasını dahi hatırlayamayacak kadar uzun süredir mesleğin içindeyim. Kuşkusuz bu meslekte bir çok iyi ve kötü anı biriktirdim. Hayata ve olaylara ilkesel bakmaya çalışmam ve meslekte para kazanmanın dışındaki hususlara da önem vermem sebebiyle müvekkillerimle iyi ilişkilerim oldu. Bugüne kadar hiçbir müvekkilim tarafından azledilmemiştim. Ta ki dün İzmir 25.Noterliği tarafından adıma gönderilen ve Altay Spor Kulübü Derneği adına Sn.Niyazi Konuşmaz tarafından imzalanan azilname büroma gelene kadar. Sn.Konuşmaz belgede görülen lüzum üzerine beni azlettiğini beyan etmiş. Belgenin altına noter bey “okuma yazma bildiğini beyan ettiğini” yazmış Sn.Konuşmaz’ın. En azından okuma yazma bildiğine göre keşke lüzum görmesine sebep olan sebepleri de yazsaydı ben de öğrenseydim. Zira zaten kendisi göreve geldikten sonra Kulübün herhangi bir davasını takip etmediğim için bu azilnamenin sadece beni üzmek veya itibarsızlaştırmak için gönderildiğini düşünmekte pek haksız sayılmam sanırım. Bilindiği üzere yapılan son seçimli Olağanüstü Genel Kurulda Sn.Hızlıok ve Sn.Konuşmaz’ın ortak adayı olarak denetim kuruluna seçildim. Bu görevimiz gereği kulüp kayıtları üzerinde rutin incelemelerimizi yaptık ve düzenlediğimiz ara raporumuzu Yönetim Kurulu ve Divan Kuruluna verdik. Ancak seçimde denetici değil dalkavuk olarak seçildiğimizi düşünmüş olsa gerek Sn.Konuşmaz beni ve bir diğer denetici arkadaşımızı telefonla arayarak nezaketsiz ve düzeysiz bir tarzda konuştu. Bu durumda her iki denetici olarak görevimizden istifa ettik.
Kulübün işlerini 1999 yılından beri yapmaktaydım. Bu arada bir çok başkan ile herhangi bir sorunum olmadan çalıştım.Kulüpten herhangi bir avukatlık ücreti almadım. Örnek olmak açısından sadece Sn.Konuşmaz’ın bir evvelki dönem başkanlığında transfer ettiği ve dönem içerisinde ücretlerini ödememesi sebebiyle Federasyon Kurullarında kulüp aleyhine davalar açan, aralarında Sn.Konuşmaz’ın prensleri diyebileceğimiz Feyyaz Uçar, Şehmuz Özer, Mehmet Budak, Yüksel gibi oyuncularında bulunduğu tüm kadronun açtığı davalar sebebiyle almam gereken ama almadığım ücretin 168.000.-TL olduğu düşünülürse, bu güne kadar toplamda yüzbinlerce lira kulüp lehine fedakarlık yaptığım anlaşılacaktır. Başkanlar, yöneticiler verdikleri ve bazen vermedikleri paraları dahi temlik ile alırken bizlerin fedakarlıklarının azilname ile ödüllendirilmesi çok acı.
Aralarında Karşıyaka üyesi başkan yanında Trabzonlusu, Galatasaraylısı bulunan Yönetim Kurulu içerisinde bulunan ve eski Altay’lı olduğunu bildiğimiz, beni çok iyi tanıyan kişilerin bu duruma sessiz kalmalarına da anlam veremedim. Asıl sitemim onlaradır. Zira ben Altay tribünlerinde 35 yıldan fazla bir süredir varım. Bugünkü yöneticilerin bir çoğunu birkaç yıl evveline kadar hiçbir maçta görmemiştim. Ama bu kişiler sistemli bir şekilde gerçek Altay’lıları kulüpten uzaklaştırmak için çalışmaktalar. Herhalde kulübün de paralel yapısı onlara göre biziz. Bu arada takımımız 100.yılda kümede kalmak dışında amacı kalmayan, başıboş bir gemi gibi yol almakta. Bizlerden Altay’a zarar gelmez. Dolayısıyla okuma yazma bilen başkanımıza ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza önerim bizi bırakın da Kulübümüzü kurtarmaya uğraşın. Yoksa 100.yılda tarihi başarısızlığın altında hep beraber kalacağız.


 



28 yorum 2477 tekil okunma
    Bu habere toplam 28 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.