ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Küstahça Bir Yazı

19 Mayıs 2015 21:23  
Altay 1914 Taraftarlar Derneği sosyal medyada yer alan bir yazıyı kınadı.

Derneğimizin yayınladığı yazı şu şekilde:

Tayyar Önder’in 18.05.2015 10:57’de facebook üzerinden yazdığı yazı şu şekildedir;

”Altay’da… Bilinen Faşizm Bile İflas Noktasına Geldi…. (Mark’sa Rahmet Okutuyoruz…) Hangi Faşizm mi…??? Bildiğiniz Faşizm Canımmm… Hani Bir Ulusal Medyamız Var…
” Türkiye Türklerindir… ” Arkaik… İlkel Zihniyet İle Yayın Yapan… Hah İşte O… Bizde Onlar Gibi Yaptık… Altay Altay’lılarındır Diye Diye… ( Sanki Altay Papua Yeni Gine’lilerindir… Diyen Var Gibi…) Aha Geldiğimiz Nokta Burası… İnsanlara DNA Testi Yapıp Bu Altay’lı Bu Altay^lı Değil… Deme Noktasına Gelindi … Şimdi Durum Ortada…Biz… Zamanında…Altay Ailesi Büyümeli Genişlemeli… İzmir’in İlçelerine Bornova’ya… Menderes’e…Torbalı^ya… Kemalpaşa’ya… Menemen’e… Bergama’ya… Hatta …. İzmir Dışına… Tüm Ege’ye…Ve Hatta Hatta…Tüm Türkiye’ye Açılmalı… Derken… Bize Altay’ı Başkalarına Peşkeş Çekiyorsunuz Diyenler… ( Sanki Bütün Dünya’da Altay’ın Kendilerine Peşkeş Çekilmesini Bekliyormuş Gibi…!!! ) Şimdi Bu İrili Ufaklı Bir Yığın Fikirsiz Cahiller… Alsancak’da… Orada Burada… Toplantılar Yapıyorlar…Ne Yapacağız Diye… Ama… Bir Yönetim Bile Bulamıyorlar… Tutturmuşlar…Elektrik Parasını Nasıl Ödeyeceğiz… Diye Kara Kara Düşünüyorlar… Sanki Altay… Elektrik Parasını Hep Düzenli Ödemiş Gibi… Sanki Altay’ın Sorunu…Sadece Elektrik Parasıymış Gibi… Beyler Deniz Bitti… Bu Zihniyetle de Elbet Bir Gün Bitecekti Zaten… Neden Anlamak İstemiyorsunuz… Bu İlkel… Köhne… Statüko’cu… Gerici… Örümcek Kafalı… Çağdışı…Herkesi Aptal Gören…Faşist Zihniyetiniz’le Bu Kulüp Buralara Geldi… Bu Kulübü Bu Hale Getirenler…. Hep Küme Düşürenler… Bildiğiniz Koyu Altay’lılardır….!!!!!!! Kimi Kardeşiniz… Kimi Arkadaşınız…. Kimi de Ağbileriniz Olan Bildik Şahıslardır… Hala Anlamadınız mı…??? Kanser Hastalığını Bütün Vucud’a Yayan Zihniyetten… Hala Kurtuluş Umudu Bekliyorsunuz… Bu Sizin Hem Faşist Düşüncenizi Hem de Zavallılığınızı Gösteriyor… Şimdilik Bu Kadar… Sonra Devam Ederim… Kalın Sağlıcakla…”

Daha öncede kulübümüzün başkanlığını yapmış birine ve Sayın Erdoğan Tözge’ye de ağıza alınmayacak şekilde hakaret eden bu kişi bu seferde Altay’ımızın içinde bulunduğu bu çıkmazdan kurtulması için çaba harcayan herkese yine kendi karakterini ortaya koyan bir şekilde hakaretler yağdırmıştır. Bu toplantıların içinde taraftar derneğimizde vardır ve hep var olacaktır. ALTAY ALTAYLILARINDIR. Derneğimizin pankart haline getirip genel kurul öncesi astığımız ve her şart altında söylediğimiz bir sözdür. Bundan rahatsız olan ÇAPULCULARIN bu kulüpte yeri yoktur. Bir sözümüzde Ömer Hızlıok’a; Yanınızda dolaşan bu tip insanların size sadece düşman kazandıracağını bilmenizi isteriz.

BİZDEN DE ŞİMDİLİK BU KADAR!…

ALTAY 1914 TARAFTARLAR DERNEĞİ
 



0 yorum 1578 tekil okunma
    Bu habere henüz yorum yapýlmamýþ.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.