ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Keşke Demek İstemiyorsan (Genel Kurula Son 1 Gün!)

24 Haziran 2012 19:14  
Yıl 2020...

Bugün canımdan çok sevdiğim Altay'ım İşçievlerispor karşısında oynayacak. Rakip grubun en güçlülerinden, ancak armamız nerede olursak olalım ağırlığını hissettiriyor. Maçlarımızı Yeni Bornova stadında oynuyoruz, diğer İzmir kulüpleri amatör ligde oynayan kulüplerin kendi sahalarında maç yapmasını istemiyor. Kulüpte de o stadları kiralayacak para kalmadı. Yönetimde eski taraftarlardan oluşan bir yönetim var, ama maddi imkansızlıklar her konuda canımızı sıkıyor. Tesislerimiz çok kötü durumda, zaman zaman başka kulüplere kiralasak da bütün gelirlerimiz temlikli olduğu için sadece borçların bir kısmını ödemeye yetiyor. Altyapı takımlarımızın çoğu kapandı, diğerleri de formalite icabı mücadele ediyorlar. Maçlarımızı yaklaşık 300 kişiye oynuyoruz, tribünde yabancı yok, zira herkes birbirini yıllardır tanıyordu. Yaş ortalamamız 60 vardır sanırım. Eskiden kulübün dükkanı vardı, forma satışı falan olurdu. O da kapanalı 5-6 sene oldu herhalde. Yılda bir ulusal basına çıkıyoruz, hepsini odama asıyorum. Bir tanesinde ''Büyük Altay Amatöre Düştü'' yazıyor büyük harflerle. En üstte duranda ise Türkiye gündemini bir süre meşgul eden ve hiç hatırlamak istemediğim intihar var. Bildiğin gibi taraftarlarımızdan biri gidişata dayanamayarak canına kıymıştı. Keşke bunu yapmasaydı. Hiç bir şey hayattan önemli olamaz sonuçta.

Önemli değil, değil ama böyle de olmuyor. ''Altaylıyım'' diyince insanların yüzünde alaycı bir ifade oluyor, kaldıramıyorum. Geçen gün çok eski bir arkadaşımla kavga ettim zaten. ''Hak ettiniz.'' dedi bana. ''Zamanında izin vermeyecektiniz kardeşim, sürünün şimdi'' dedi. Zaten en çok koyan da haklı olmasıydı. Yıllar önce bu günleri görmüştük, ama hiç bir şey yapmamıştık. Kulüpte en son kalanların bizler olacağını bile bile, canımızın acıyacağını bile bile bir şey yapmamıştık. Biri gelir kurtarır sandık. Kimilerimiz Arkas'a umut bağlamıştı. Tabii Arkas da Ksk’nın sponsoru olunca kulaklarını çok çınlattım o arkadaşların. Ksk, Buca, Göztepe, hepsi kendini bir şekilde kurtardı, olan benim Altay'ıma oldu. Bir şey yapamadık. Hala fırsatımız varken yüklenecektik. Garın orada stadımız vardı, yıktılar. Sesimiz çıkmadı. Altyapımız bitti, sadece baktık. Haksız yere küme düşürdüler, çıkamadık. Kampanyalar yapıldı, birbirimizi gazlayacağımız yerde, ‘’aman boşver, zenginler versin’’ dedik. Sonunda gün geldi, kendi oğlum bile Altaylı değil artık.

Sen beni anlayamazsın oğul. Babamla ben İzmirli'ydik. Altay bizim için bir kültürdü. Her şeyiyle çöktü. Benim yüzümden, arkadaşlarımın yüzünden. Ağlamam bundandır. Pişmanlığımdandır.

Onur Günşen


Genel kurula son 1 gün!
 



26 yorum 3625 tekil okunma
    Bu habere toplam 26 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.