ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Kamp ve Transfer Başladı

20 Temmuz 2011 12:33  
Yeni sezon hazırlıları Gölcük kampı ile bugün başlarken, ilk transfer haberleri de gelmeye başladı.

Yönetim kurulumuz, Teknik Direktörümüz Mehmet Altıparmak’ın raporu doÄŸrultusunda Mustafa Cevahir ve Bahadır SekizkardeÅŸ ile kesin anlaÅŸma saÄŸlarken, Erman Güraçar ile de masaya oturdu.

Fenerbahçe altyapısında yetiÅŸen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Mustafa Cevahir, Ä°stanbulspor, Karşıyaka, Boluspor, Gaziantepspor, Hacettepe ve Ä°skenderun DÇ takımlarında görev yaptı. BeÅŸiktaÅŸ patentli, 25 yaşındaki stoper Bahadır SekizkardeÅŸ ise Ãœsküdar 1908, Aydınspor, Çaykur Rizespor, Diyarbakırspor, Akhisar Bld ve Torku Åžekerspor’da forma giydi. Ä°ki futbolcu, bugün baÅŸlayan Gölcük kampına takımla birlikte katıldılar.

Yönetim kurulumuz, son iki sezondur Bucaspor’da oynayan tecrübeli stoper Erman Güraçar ile de bir ön görüşme yaptı. Önümüzdeki hafta dünyaevine girecek Erman Güraçar ile balayı izni sonrası yeniden bir araya gelinecek ve transfere son ÅŸekli verilecek.

Teknik Direktörümüz Mehmet Altıparmak, Gölcük kampı kadrosuna, daha önce Kocaelispor’da forma giyen Umut Kekilli ve gurbetçi golcü Ä°brahim Manav’ı dahil ederken, yine gurbetçi oyuncular Hamza Kızıl, Fikret Akbulut, Hakan Demirel, Rıfat Gelici ve Güney Günel de Gölcük’te bir süre denenecek.

Gölcük kampı kadrosunda, transfer görüşmeleri için iki gün izin isteyen Cenk Ahmet ve Almanya’da tedavisi süren Ali ÅžaÅŸal ile Hasan UÄŸur yer almıyor. Tayfun Seven ise kampa perÅŸembe günü dahil olacak.

DiÄŸer yandan kaleci arayışlarını sürdüren yönetim kurulumuz, geçen sezon TavÅŸanlı Linyit’te oynayan OÄŸuz DaÄŸlaroÄŸlu ile telefonla, Mersin Ä°Y’de forma giyen Eser Altın ile de yüzyüze görüştü. Ä°ki oyuncu ile yapılan temaslar, önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacak.

Kamp Kadrosu

Kamp kadrosunda ayrıca şu isimler yer alıyor: Mertcan Dadan, Uğur Köprülü, Özkan Serbest, Evren Avşar, Aytaç Kara, Yiğitcan Gölboyu, Abdulkadir Kuzey, Cenk Demirel, Sadık Buzoğlu, Oğulcan Gökçe, Caner Akgün, İsmet Gökseloğlu, Hüseyin Engin, Metin Yüksel, Burhanettin Çakırefe, İsa Akgöl, Hüsamettin Yener, Cihan Avcı, Doğukan Demir, Çağrı Gülcü, Aykut Geçmen, Bahadır Duran.


Anıl ile anlaşıldı

Yönetim kurulumuz, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak’ın Torku Åžekerspor’dan öğrencisi olan Anıl Abanoz ile kesin olarak anlaÅŸmaya vardı. Öğle saatlerinde Ä°zmir’e gelen 24 yaşındaki defans oyuncusu, anlaÅŸmanın ardından Gölcük kampına katıldı. Futbola Sakarya Tekspor’da baÅŸlayan Anıl Abanoz, Ankaraspor, MuÄŸlaspor, Tokatspor ve Sivasspor formalarını giydikten sorma 2008’de geldiÄŸi Torku Åžekerspor’da 3 sezon aralıksız görev yaptı.


Kaynak :Resmi Site

 



18 yorum 3240 tekil okunma
    Bu habere toplam 18 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.