ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

İmza Kampanyası Başlıyor

18 Mayıs 2013 15:45  
Bir grup Altay taraftarının öncülük ettiği imza kampanyası, 20 Mayıs Pazartesi günü, saat 12:30’dan itibaren İzmir 21. Noterliği’nde seçimli olağanüstü genel kurul talebiyle başlayacaktır.

YOK OLUŞTAN ÖNCE SON ÇIKIŞ!

Tüm ALTAY Genel Kurul Üyelerini, seçimli olağanüstü genel kurul için imza vermeye çağırıyoruz!

Altay’ımızın uzun yıllardır süren kötüye gidişi, son dönemde bir dibe çakılma halini aldı.

Mevcut yönetimin görev yaptığı son 2 sezondaki sportif başarısızlık açık. Ancak, bunun çok ötesinde:

Personele 1 yıldır ödenmeyen maaşlarla… Atlanan vergi taksitleriyle… Ödenmeyen vergiler, kiralar, elektrik, su, doğalgaz faturalarıyla… Gelen hacizler, şişen borçlarla… MALİ LİGDE KÜME DÜŞTÜK…

2 yılda değişen 6 teknik direktör, 3 kulüp müdürü, 5 altyapı koordinatörü, sayısız altyapı antrenörüyle… 23 tanesi yarım sezonda gönderilen 42 futbolcu transferiyle… İşinden ayrılmak zorunda kalan deneyimli kulüp personeliyle... İSTİKRAR LİGİNDE KÜME DÜŞTÜK...

Müflis kulüplerin, adı duyulmamış 3. Lig takımlarının katıldığı A2 Ligi’ne, Elit Akademi Ligleri’ne katılamayışımızla… Şu anda çoğu antrenörsüz kalan, tek sahada 5-6 tanesi aynı anda çalışmak zorunda kalan genç takımlarımızla... ALTYAPI LİGİNDE KÜME DÜŞTÜK…

Kongre kulislerinde, şeref tribünlerinde, soyunma koridorlarında çıkan kavgalarla… Kulüp içinde ve dışında verilip tutulmayan sözlerle…İTİBAR LİGİNDE KÜME DÜŞTÜK…

Bu şehrin “Armasında İzmir Yazan” tek takımı olan ALTAY’ın adını bir ilçeye hapsetme planlarıyla…Taraftarlar tarihimizin mabedi geleceğimizin garantisi olan Altay Alsancak Stadı’nı kurtarmaya uğraşırken, Torbalı veya Doğanlar gibi söylemlerle Mabedimiz’i gözden çıkarma sinyalleri verilmesiyle...VİZYON LİGİNDE KÜME DÜŞTÜK…

Görünen köy kılavuz istemiyor. Mevcut durumun devamı ALTAY’ımızın kısa sürede yok olması demektir.

***
Mevcut yönetimin tüm başarısızlığına, parçalanmışlığına ve çaresizliğine rağmen görevi bırakmamaktaki ısrarına ANLAM VEREMİYORUZ.

Ancak daha önemlisi, “CAMİA”nın suskunluğunu ve yok oluşa sürüklenen kulübe kimsenin sahip çıkmamasını KABULLENEMİYORUZ.

Bizler, aynı zamanda kulüp üyesi ama öncelikle ALTAY’ı kendinin ve herkesin önünde tutan taraftarlar olarak, daha fazla susmak, bu suça daha fazla ORTAK OLMAK İSTEMİYORUZ.

Mevcut yönetimin yapılan çağrılara kulağını tıkaması ve camianın tepkisiz kalması nedeniyle, bizlere tüzükten kaynaklanan hakkımızı kullanarak imza yoluyla seçimli olağanüstü genel kurul talebinde bulunmaktan başka yol kalmamıştır.

Evet… “İmza“ gelenek olmasın… Ama bunun için öncelikle, başarısız yönetimlerin, yetkiyi aldığı GENEL KURUL’a hesap verme ve (göreve devam etmek istiyorlarsa) güvenoyu isteme geleneği oluşmalıdır.

Kimsenin adamı, Ali’ci Veli’ci değiliz. Sadece ve sadece ALTAY’ı yürekten sevenleriz. Bizim gibi düşünen, ALTAY’ımızın geleceğinden kaygı duyan herkesi görevini yerine getirmeye çağırıyoruz.

Dileğimiz, üzülerek 2. ligde geçireceğimiz 100. yılımızda, kişisel hesap ve çekişmelerin bir kenara bırakıldığı, Altay’ı yürekten sevenlerin bir araya geldiği, güçlü ve geleceği kuracak bir “100. Yıl Yönetimi” oluşmasıdır.

***

ALTAY’a bugün sahip çıkmayanların, yarın hiçbir şeyden şikayet etme hakkı olmayacaktır!

“Önce Altay” diyen tüm Altay Genel Kurul Üyeleri’ni 20 Mayıs Pazartesi günü, saat 12:30’dan itibaren İzmir 21. Noterliği’nde seçimli olağanüstü genel kurul talebiyle imza vermeye davet ediyoruz.

Ä°zmir 21. NoterliÄŸi:
Ali Çetinkaya Bulvarı
(Atatürk Kapalı Spor Salonu karşısı)
No:50/A Alsancak-Ä°ZMÄ°R
 



26 yorum 3464 tekil okunma
    Bu habere toplam 26 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.