ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

İlk Aday Murat Bora Dülger

24 Nisan 2014 13:08  
Genel Kurul üyemiz Murat Bora Dülger başkanlık için adaylığını açıkladı.

Murat Bora Dülger bugün Swissotel Grand Efes Oteli'nde düzenlediği basın toplantısıyla başkan adaylığını açıkladı.

"Altay aşkıyla herkes ayağa" diyerek yola çıktıklarını söyleyen Dülger, kendileri için tek esas, Altaylılık olduğunu belirterek, "Bu nedenle geride kalan tüm tartışmalar ve kavgaların üzerine sünger çekiyoruz. Kimsenin kişisel çekişmelerini Altay'ın üzerinde tutmadığı, güzel günlere doğru yürümek istiyoruz. Bu yolu, armasını onuru olarak görenlerle birlikte omuz omuza yürüyeceğiz" diye konuştu.

Altay'ın 100 yıllık tarihiyle Türkiye'ye mal olmuş en büyük markası olduğunu belirten Dülger, "Bu markanın hak ettiği değere ulaşması adına üyelik yapısını gözden geçirip daha katılımcı ve etkin yapıya ulaşmasını sağlayacağız. Hiçbir kurum ve kuruluşun bu büyük markayı yok saymasını göz ardı etmesini kabullenmeyeceğiz. 3 yıllık kurumsal bir planlama ile işbaşına geleceğiz" dedi.

Altay'ın mali durumunu bildiklerini, kısa ve uzun vadeli planlarla Altay'ı borç yükünden kurtaracaklarını kaydeden Dülger, "Bu kulüp hepimizin. Bundan sonra da öyle olacak. Altay, sadece ve sadece Altaylılarındır. İşte bu, bizim felsefemiz ve yol göstericimiz olacak" diye konuştu.

Dülger, şirketleşmeye tamamen karşı olmadığını ancak Süper Lig'e çıkılması halinde çoğunluğun mutlaka yönetim kurulunda kalacağı bir modelin uygulanabileceğini kaydetti.

Teknik direktör Turgut Uçar olacak

Başkanlığa seçilmesi halinde yeni sezon için Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek futbol takımının teknik direktörünün Turgut Uçar olacağını açıklayan Dülger, Uçar'ın şubat ayından itibaren önümüzdeki sezonun kadro planlamasıyla ilgili çalışmalar yaptığını söyledi.

Dülger, Altay'ın 20 milyon üzerinde borcu olduğunu, bu sorumluluğu alırken bunu birilerin yönlendirilmesiyle yapamayacaklarını belirterek, eski kulüp başkanlarından Ahmet Taşpınar gibi Kemal Zorlu'nun, Nafiz Zorlu'nun kendisini desteklediğini, önümüzdeki süreçte Mahmut Özgener'in de kendisini destekleyeceğine inandığını kaydetti.

Altay'da genel kurullar öncesinde yapılan hazırlıksız listelerle seçime gidildiğini savunan Dülger, Altaylıların başkan adaylarından projelerini ve ne tür çalışma yaptığını mutlaka sorması gerektiğini söyledi.

Dülger, 3 yıldır Altay genel kurul üyesi olduğunu belirterek, "Altay camiası kavgalardan yoruldu ve bıktı. Camiadaki umutsuzluğun en büyük sebebi bu. Bu kavgalar dedikoduları da getiriyor. Benden hiçbir Altaylı hakkında hakaret duymayacaksınız. Her Altaylıya eşit mesafede olacağım. Artık Altay'ın buna ihtiyacı var" diye konuştu.
 



22 yorum 3320 tekil okunma
    Bu habere toplam 22 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.