ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Hazirana Kadar

18 Nisan 2014 00:00  
Altay 1914 Taraftarlar Derneği, Hazirana Kadar başlıklı bir açıklamada bulundu.

Açıklamanın tam metni:

Sezon başından beri başarı beklenen takımımızda enteresan şeyleri hem gözlemledik hem duyduk hemde yaşadık. Bizlerinde yaptığı hatalar vardır elbet. Ancak bu hataların kökeninde kendimizi ifade edememenin verdiği sıkıntı yer almaktaydı.
Nitekim hiç bu kadar kötü olmamıştı bu kulüp sanırız.

Bugüne kadar nice taraftar olayları, nice temlikler, nice menajer oyunları, nice yönetim hataları. Ama protesto ya da buna benzer bir sıkıntıyı hiç görmemiş hatta ve hatta tahmin bile etmemiştik. Hem de bu takımın ağabeyleri olarak yorumladığımız kişilerden.

Her türlü seçimin yönetim kurulu tarafından yapılması ve her türlü kararın yönetim kurulu tarafından alınması sebebiyle gerek sezon öncesi gerek ise sezonda asla ve asla ne hoca nede futbolcu tercihlerine karışmadık. Herkes kendi işinin erbabıdır diyerek yaklaştık tüm olaylara.
Yönetimimizden sürekli olarak paralar ödeniyor açıklaması yapılmakta. İşte size bugün ve yarın için tarihi bir fırsat. Çıkartın dekontları, dökün ortaya atılan imzaları. İnsanlar artık görsün kimin yalancı olduğunu. Çünkü ortada bir yalan var. Ya futbolcu aldığı para için almadım diyor yada yönetim vermediği parayı verdim diyor.

Bizler biliyoruz bazı oyuncularımızın cep harçlığına top oynadığını, bazı yeni transferlerin paralarını tıkır tıkır aldığını. Yinede bir şey demedik. Bu tabi ki kabul edilebilir bir şey değil bizim için. Ancak diğer kabul edilemeyen şey ise emanet edilen formalara ihanet ederek maça çıkmamaktadır. O sözleşmedeki paralar nasılsa alınacak. Sene sonunda bizi bekleyen koskoca bir temlik bunun açıklaması değil mi zaten.

Maddi sıkıntıyı anlarız, bu sebeple yaşanılan zorluğu da. Ama kampa gitmemeyi ve maça çıkmamayı hiçbir şekilde kabullenemeyiz.

Bu arada maça çıkmayan futbolcuların “cuma günü Bozüyükspor deplasmanına hareket edilmemesi, gerekirse 12 Nisan cumartesi günü gidilmesi yönündedir” şeklindeki ifadesini hala anlayamamış bulunmaktayız.
Gerekirse ne demektir?

Gereklilikten değil yüreklilikten giyilir o forma.

BİZ HEM YÖNETİMİMİZİN, HEMDE MAÇA ÇIKMAYAN FUTBOLCULARINMIZIN TUTUMUNU YÜZYILLIK BİR KULÜBÜN AŞIKLARI OLARAK KABULLENEMİYORUZ.

Bütün bu olanlar büyük bir ihanettir. İhaneti yapanlar kendisine, işine ve kulübüne ihanet etmiştir.
Ve artık acı içerikli açıklamaları duymak istemiyoruz. Herkes buraya gelirken imkanları ve imkansızlıkları bilerek geliyor.
Artık karşımızda taşın altına elini koymaya hazır kişileri görmek istiyoruz. Biz bu yüke hazırdık. Hala hazırız ve yarında hazır olacağız. Matem içerikli açıklamaların her zaman için bu kulübün saygınlığına zarar verdiğini düşünmekteyiz.

ARTIK ZARAR VERMEYÄ°NÂ…

Bari hazirana kadarÂ…

BÃœYÃœK SAVAÅžLAR, BÃœYÃœK LÄ°DERLERLE KAZANILIRÂ…
 



1 yorum 1557 tekil okunma
    Bu habere toplam 1 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.