ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Harika Bir Yıldı!

30 Aralık 2014 00:01  
Bunun bir parçası olanlara teşekkürler !

100. yılımızı kutladığımız 2014 beklentilerden uzak olmasının da ötesinde adeta bir hayal kırıklığıydı. Erdoğan Tözge tarafından açıklanan projeler arasında yer alan Valencia, Juventus ve Beşiktaş ile 100.yıl Turnuvası düzenlenmesi, Altaylı futbolcuları simgeleyen bir heykel dikilmesi, Dünya'nın en büyük formasının üretilmesi gibi uçuk projelerden hiç biri gerçekleştirilmezken taraftarın gururlanabileceği tek olay ise Altay 1914 Taraftarlar Derneği'nin katkısıyla düzenlenen büyük taraftar yürüyüşü ve Fehmi Kuruloğlu ve Orhan Berent'in çıkarttıkları tarihimize ait kitaplar oldu. Ocak ayında tarihimizin en büyük futbolcularından olan Ayfer Elmastaşoğlu adına bir kütüphane kurarak kendisine gereken vefayı göstermek adına küçük de olsa bir adım attık. Niyazi Konuşmaz başkanlığındaki yönetim "en büyük proje şampiyonluktur" sloganı ile sezona girerken, hatıra pullarının üretilmesi kutlamalara yapılan belki de tek katkı oldu. Şampiyonluk iddiasıyla çıktığımız sezonda küme düşmekten son bir kaç haftadaki performansla kurtulurken tarihimizin de en kötü sezonunu yaşadık.

Kalıcı Gelirlere Büyük! Katkı
Kulübümüzün elindeki gelir getirici çok az sayıdaki öğeden biri olan Okay Yokuşlu Halı Sahası dönemin başkanı Niyazi Konuşmaz tarafından kulüp müdürü Erman Ertaş'a borçları karşılığı verilmek istenirken taraftarın tepki göstermesi sonucu konuyla ilgili dışarıya daha fazla bilgi verilmekten kaçınıldı. Sahanın durumu şu anda belirsizliğini koruyor.

100.Yılın Şampiyonları
Yüzümüzü güldüren tek tük olaylardan biri U17 ekibimizin Ege Bölgesi Şampiyonluğu oldu. Onlara, onları yetiştiren hocalarımıza ve emeği geçen yöneticiler dahil herkese minnettarız. Ayrıca yüzme ve triatlon branşlarında ülke çapında en önemli kulüplerden biri olduğumuzu bir kez daha kanıtladık. Katkıları geçen sporcularımızı ve herkesi canı gönülden tebrik ederiz.

Evimizi Akbabalar Bastı
Evimiz Altay Alsancak Stadı depreme dayanıksız olduğu iddia edilerek kapatılırken olaya objektif açıdan yaklaşan herkes bunun rant sağlamaya yönelik bir adım olduğunda fikir birliğine vardı. 2013-2014 yılında zemini büyük paralar harcanarak yenilenen ve tribünleri boyatılan, 2014 sezonunun başında da yenilemelere tabi tutulan stat, yapılan harcamalar gözardı edilerek futbola kapatıldı. Mağdur edebiyatını her fırsatta çok iyi kullananlar, kulübümüzü yine en büyük mağdur durumuna düşürürken geleceğimize darbe üstüne darbe vurdular.

Olaylı Kongre
Sezon başında düzenlenen kongre öncesinde geçmiş yönetimdeki yöneticilerin kendi çalışanlarını ve çevrelerindeki insanları üye yaptıkları yapılan incelemeler sonucu ortaya çıkarken, yaşananlara taraftarlar tepki gösterdi. 75. dönem yönetim kurulu "üyelik aidatını iki yıl üst üste ödemeyenler kulüp üyeliğinden çıkarılır" maddesini kullanarak çok sayıda üyeyi silerken, üyeliği silinen bir çok kişi kendilerine haber verilmediğini iddia ettiler. Seçimde önceki dönemlerde de üye yapılan Altaylı olmayan kişiler, neredeyse Altaylı olanları azınlıkta bıraktılar. Tarihimizin en kalabalık kongresi polis ve bodyguardlar eşliğinde tartışmalarla geçerken, internette düzenlenen anketlerin aksine kongreyi kazanan grup Aslan Savaşan başkanlığındaki yönetim kurulu oldu. Kongrede herkesin kalbini kazanan kişi ise hasta yatağından kalkıp gelen ve taraftarlarla tezahürat yapan Mehmet Erdoğan'dı. Divan kurulu üyeliğine kongre katılımcılarının haberi olmadan bazı isimlerin eklenmesi gibi çeşitli iddialar ortalığı karıştırdı. Kongreyi izleyen bir kaç hafta içerisinde Torku sponsorluğu, Musa Yılmazer ve Sinan Kaloğlu transferleri gibi vaatlerin hiçbiri gerçekleşmezken, taraftarlar tesislere bir tepki yürüyüşü düzenledi.

8 maçta 2 puan
Gelirlerde yaşanan azalma yönetimin elini cebine atması sonucu telafi edilse de profesyonel futbol takımı taraftarlara büyük hayal kırıklığı yaşattı. Üst üste alınan yenilgiler Mesut Toros'u koltuğundan ederken, yerine geçen Serhat Güller'in de yüzü henüz gülmedi. Play-off yarışında iddialı konumdayken 8 hafta içinde sadece 2 puan toplayan ekibimiz, devre arasına girerken 17 maçta 17 puanla düşme potasının 2 puan üstünde yer aldı. Vergi ve SGK borçlarının düzenlemesi tepkileri kısmen dindirse de sahadaki tablo taraftarları isyan ettirmeye yetti.



 



2 yorum 1637 tekil okunma
    Bu habere toplam 2 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.