ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Haftalık Basın Toplantısı

16 Kasım 2011 19:58  
Teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak Altay Alsancak Stadı’nda gerçekleÅŸtirilen haftalık olaÄŸan basın toplantısına, futbolcularımız Aytaç Kara ve Mustafa Cevahir ile birlikte katıldı.

Teknik Direktörümüz Mehmet Altıparmak, Maçtan sonraki günlerde oyuncular ile özel bir toplantı yapıldı mı? Sorusuna “Özel bir toplantı deÄŸil fakat kapsamlı bir görüşme yaptık, Futbolda maÄŸlubiyetler her zaman var, fakat ÅŸekli kötüydü, bu ÅŸekilde alınmış bir maÄŸlubiyet bize yakışmadı tespitinde bulunduk.’’diyerek yanıt verdi.

Takım olarak ligi hafife almış olabilir misiniz? Åžeklindeki soruya ise “Hayır kesinlikle ligi hafife almadık. Lig oturmaya baÅŸladı en yeni takım bile artık 8–9 haftadır birlikte oynuyor ve daha iyi durumdalar. Herkes birbirini dikkatle inceliyor ve takip ediyor. Bizi gayet iyi analiz ediyorlar. Bu yüzden daha farklı varyasyonlar ile bunu çözeceÄŸiz. Daha fazla çalışacağız. Eski havamızı bulmak için Tokat maçını almalıyız. Bu ligde büyük takım, küçük takım ayırımı yok, bu ligde kulüplerin isimleri deÄŸil sahada oynayanlar kazanıyor. Sevindirici olan futbolcularımızın bunu görmüş ve anlamış olmasıdır” ÅŸeklinde yanıtladı.

Teknik Direktörümüz Mehmet Altıparmak; ÅŸu an için ligde kaybedilmiÅŸ bir ÅŸeyin söz konusu olmadığını ve hedeflerde bir sapmanın da kesinlikle olmadığını sözlerine özellikle ekledi. Ayrıca “Her musibette bir hayır vardır, ÅŸu an için yaÅŸadığımız musibetten aldığımız ders ileride bize hayır olarak dönecektir” dedi.

Ayrıca sorunları erken yaÅŸamanın avantajları olduÄŸuna da deÄŸinen teknik direktörümüz “Bu takımı birlikte nasıl bu duruma getirdiysek yine öyle toparlayacağız”ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Takımda Zafer’in eksikliÄŸi hissediliyor mu? Sorusuna ise”Biz bir ekibiz kadromuzdaki her futbolcumuzun eksikliÄŸini hissederiz. Kadromuzdaki 26 oyuncumuzda hazır olmalı”diyerek cevap verdi.

Genç oyunculara fırsat verilecek mi? Sorusuna ”Bu hafta oynattığımız Nezir genç bir oyuncumuz, ayrıca diÄŸer genç oyuncularımıza da sıra gelecek. Onlarında zamanı var”yanıtını verdi.

Takımda bireysel anlamda düşüş var mı? Sorusuna” Var. 26 kiÅŸide düşüş var, biz takımız ve düşüşü takım halinde yaşıyoruz.”cevabını verdi.

Ayrıca Teknik Direktörümüz Mehmet Altıparmak; futbolcularında birer makine olmadıklarını dönemsel olarak inişli çıkışlı grafikler çizebileceklerini belirterek. Sakatlıklardan da etkilendiğimiz zamanlar olduğunu fakat Murat Ocak ve Ali Şaşal haricindeki sakat oyuncularımızın iyileşmelerinin, çalışmalara başlamalarının önemli olduğunu söyledi.

Daha sonra söz alan futbolcumuz Mustafa Cevahir, geçtiÄŸimiz hafta daha defansif oynadığı ÅŸeklinde bildirilen görüşlere; ‘’Rakibin taktiÄŸi gereÄŸi bu hafta defansa daha fazla yakın oynamak durumunda oldum. Bireysel anlamda zorlandığım dakikalarda pozisyon gereÄŸi de defansa yakın olmuÅŸumdur, Zafer’in tecrübesi önemli fakat takım olarak elden gelenin en iyisini yapıyoruz’’dedi.

Genç oyuncumuz Aytaç Kara ise’’Biz her zaman çok çalışmaya devam edeceÄŸiz çok iyi bir takımız, forma mücadelesi yapıp almaya çalışmaya devam edeceÄŸim. Hocamın bana güvendiÄŸini biliyorum gerektiÄŸi zaman formayı bana verecektir’’dedi.

Kaynak: Resmi Site
 



5 yorum 1602 tekil okunma
    Bu habere toplam 5 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.