ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Genel Kurul Komedisi

26 Haziran 2012 14:41  
Dün Altayımız için tarihi kararların alındığı, komedi türünde bir kongre yaşandı.

Hayatımız boyunca bir Altay maçında görmediğimiz ya da göremeyeceğimiz insanlar, yine Altay' ın geleceğini tayin etmek adına kararlar aldılar. Yıllardır Altay' ı yöneten başkanlar, yöneticiler bu önemli kongrede acizliklerini bir kez daha gösterdiler. Alınan kararla, Altayımızın isminin arkasına herhangi bir şirketin sponsorluk adına ismi yazılabilecek. Sanal alacaklarının peşine düşen kişiler tarafından, çocuklarımıza adlandırdığımız Altayımızı, bundan sonra bir sponsor ismiyle anmak zorunda bırakıldık.

Endüstriyel futbol batağında, bu şekilde isim sponsorluğu alan futbol takımlarının düştüğü durumları yıllardır hep beraber görmekteyiz. Siirt Jetpa, Yimpaş Yozgatspor, Karagümrük Kyoto...(Şimdi bu takımların nerede olduğunu bilen var mı?) ve onlarca kötü örneği olan bu durum, sadece günü kurtarmak adına geliştirilen saçma bir projeden başka bir şey değildir.

Sponsorluk alt limiti 500 bin tl olsun, 1 milyon tl olsun tartışmaları arasında, ''Bir kereliğine isim sponsorluğu alma izni verelim, bir kereden bir şey olmaz'' mantığıyla hareket edenler, Altay' ın bacağına kurşun sıktıklarının farkında değillerdir. Altay'ın değerinin maddiyatla ölçülemeyeceği unutulmuş durumda. Marka değeri lafını ağızlarından düşürmeyenler, Altay adının rezilliklerle anılmasını sağladıklarından beri, kurtuluşun isim sponsorluğunda olduğuna kendileri inanmışlar, bu inanmışlık sonucu; muhteşem bir oyunculukla genel kurul salonundaki kitleyi de inandırmışlardır.

Şirketleşme yolunda atılan ilk adım olan isim sponsorluğu sonucunda, Altayımızı tarihsel anlamda daha kötü günler beklediğini görmekteyiz. Altay'ın kültürünü, değerlerini, onurlu duruşunu gasp etmek adına atılan bu adımı doğru bulmuyoruz. Genel kurulda hayır oyu vererek buna engel olmaya çalıştık. Maalesef azınlıktaydık.

Altay' ın kendi özkaynaklarıyla yaratılacak sinerjiyle, tekrardan özlemini duyduğumuz o güzel günlere dönebileceğimize inanmaktayız. Tabi bunu gerçekleştirmek için de Altay'ın değerlerine sahip çıkacak, özkaynakları tekrardan işler hale getirecek bir yönetim ihtiyacı vardır. Ancak, yıllardır Altayımızı yöneten aileler, kendi egolarını tatmin arayışından öteye gidemedikleri için, bunu onlardan değil; Büyük Altay'a gönül vermiş onurlu Altay emekçilerinden bekliyoruz.

YSKA, yapılan bütün hakaretlere ve saldırılara rağmen, Altay' ın çıkarlarını korumaya devam edecektir. Birgün, Altay' ın kaderini yine sadece Altaylıların tayin edeceği bir genel kurul özlemimizi dile getirmeye devam edeceğiz.

Yüksel ki Sen Kararsın Ay Grubu
 



8 yorum 2644 tekil okunma
    Bu habere toplam 8 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.