ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Bizler İnandık Siz de İnanın!

11 Åžubat 2012 19:41  
Futbolculardan taraftar ve camiaya mesaj var!

"Bizler inandık siz de inanın" çok uzun yıllardır kullanılan bir slogan. Hatta Ankara'da t-shirt'ünü bile giymiştik. Çok söyledik, çok vurguladık. Yalnız bu sefer farklı olan bir şey var. Yıllardır biz bu sloganı futbolculara söylüyorduk. Şimdi ise onlar bize söylüyor.

Feyyaz Uçar, kamu borçları, Alsancak Stadı derken gündemi biraz farklılaştırdık. Bunlar çok önemli, mutlaka ve mutlaka üstünde durulması gereken konular. Ancak her Altaylı gibi küme düşmenin verdiği acıyı henüz üstümüzden atamadık. Bunun hesaplaşması içindeyiz. Liglerin sonuna doğru yaklaşıyoruz, ancak daha hesaplaşamadık. Farkında olmadan ise profesyonel futbol takımımız şampiyonluğa adım adım gidiyor.

Bir Altaylı olarak bu durumu camiaya anlatmak istiyoruz. Ve düşüyoruz tesislerimizin yoluna...

"Bu gerçek Altay mı?"

Tesislere geldiğimizde Sportif Direktörümüz Cenk Tekelioğlu ve yöneticilerimiz Giuliano Gloghini ve Hakkı Küllü karşılıyor. Kısa bir süre sonra başkanımız müdahil oluyor. Üç yönetici var karşımızda, konular belli: kamu borçları, Feyyaz Uçar davası, Alsancak Stadı. Altaylıyız bir kere, sorunları düşünmeden, konuşmadan edemiyoruz. Derken Tekelioğlu giriyor sohbete: "idman var izleyelim mi?" diye soruyor. "Tabii ki, buraya onun için geldik" diyoruz. Derken "mühim" konuları es geçip idmana çıkıyoruz. Profesyonel takım, U-18 ile oynuyor. U-18 dişli. Lider tamamlamış grubu şimdi ise şampiyonaya gidiyor. Tekelioğlu gençleri tanıtırken U-18 1-0 öne geçiyor. Ardından yardımcı Sunay Hoca (o sırada hakemlik yapıyor maça) profesyonel takım lehine penaltı veriyor. "Real Madrid gelse yenilmeyiz" diyor Tekelioğlu. "Neden?" diye soruyoruz. "Sunay Hoca hakem. Dayanamadı profesyonel takımın geride olmasına hemen penaltıyı verdi" diyor. Gülüyoruz. Ardından gelecek hikaye gülünecek mi, yoksa ağlanacak mı karar veremedik. Daha geçtiğimiz günlerde Çorum'da takım stada gelirken üstlerinde "Altay" yazdığını gören biri Tekelioğlu'na soruyor: "Bu gerçek Altay mı?". "Nasıl" diye soruyor Tekelioğlu. "İzmirli Büyük Altay mı bu?", "evet" diyor Tekelioğlu, "maalesef Büyük Altay".

"Bu hafta da mı cezalıyız?"

Tekelioğlu takımı çok iyi tanıyor. Hemen hepsi eskiden beraber oynadığı arkadaşları. Bir çoğu onun hatrına ucuza imza atmış. Zaten alacaklarının bir çoğu da içeride. "Camiadan maddi beklentiyi geçtik, en azından taraftardan manevi destek gelsin" diyor. Futbolcuları her maça çıkıp az kişiyi gördükten sonra "bu hafta da mı cezalıyız" diyormuş. "Ben kulübün kötü adamıyım, acaba çıksam 1-2 ters bir şey söylesem taraftar gelir mi diye çok düşündüm diyor", gülüyoruz.

"Takımı biz düşürmedik"

Derken idman bitiyor. Futbolcular bir bir toplanıyor. Dertleri ortak: "taraftar yeterince gelmiyor". Derken Yunus giriyor araya: "biz düşürmedik bu takımı ama çıkarmak için elimizden geleni yapıyoruz, destek bulamıyoruz" diyor. "Şanlıurfa maçında bizim taraftar daha stada girmemiş. Urfalılar oyuncularını bir bir çağırıyor. Ben profesyonelim beni etkilemez ama, takımda genç arkadaşlar var, etkileniyorlar" diyor. Arkadaşlıklarına diyecek yok. Gayet mutlular. İdman saatinden 2-3 saat önce toplanıyorlarmış. Sadece beraber zaman geçirmek için. Onlar şampiyonluğa inanmışlar. Bunun için oynuyorlar. Bize düşen tek şey onlara destek vermek.





 



25 yorum 2517 tekil okunma
    Bu habere toplam 25 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.