ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Başkan Hızlıok'tan Açıklamalar

15 AÄŸustos 2011 11:08  
Yönetim Kulu Başkanımız Ömer Hızlıok, Gaziemir Tesislerinde bir basın toplantısı düzenledi.

Yönetim Kurulu BaÅŸkanımız Ömer Hızlıok, Gaziemir Vali Kutlu AktaÅŸ Tesislerinde gerçekleÅŸen basın toplantısında Kulübümüz Alt yapısı ve Yönetim Kurulu Ãœyesi Habip Sak’ın istifası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Altyapıda usulsüzlükler yapıldığını tespit ettiklerini belirten BaÅŸkanımız Ömer Hızlıok, Habip Sak’ın ayrılışının nedeninin bu olduÄŸunu belirtti.

Yönetim Kurulu Ãœyesi Habib Sak’ın altyapıda devam etmesine iliÅŸkin “Kimseye söz vermedik” diyen Hızlıok, Alsancak Stadı’ndaki otoparkın iÅŸletilmesi konusunda bazı çarpıklıkları ortaya çıkardıklarını dile getirdi.

Bu usulsüzlüklerin tespitinin ardından Sak’ın istifa etmeyi tercih ettiÄŸini belirten BaÅŸkanımız Hızlıok, “Altay kulübünde maalesef ki bir çeteleÅŸme yaÅŸanmış. Biz de bunun üzerine gidiyoruz” yorumunu yaptı.

Altyapıdaki gelir gider belirsizliÄŸinin altını çizerek konuÅŸmasına devam eden BaÅŸkanımız Hızlıok, “Alsancak Stadı’nın yanında kulübün gelir saÄŸladığı otopark var. Habib Sak, yetkisi olmamasına raÄŸmen bu otoparkı aylık 900 liraya sözleÅŸme yapıp damadına kiralamış. Ancak sözleÅŸmeye iliÅŸkin kayıt yok. 9 Agustos 2011’de, yani istifa etmeden bir gün önce tesisimizdeki kulüp bilgisayarından 1 Haziran 2011 tarihli sözleÅŸme hazırlanmış. Biz de kulübün bilgisayarını noter kanalıyla açtırdık. Haziran ayı tarihli sözleÅŸmenin, AÄŸustos ayında geriye dönük yapıldığını tespit ettirdik” diye konuÅŸtu.

Yönetim Kurulu BaÅŸkanımız Hızlıok, Sak’ın otoparkın iÅŸletimini 900 lira karşılığında damadı Sabri Cerçi’ye verdiÄŸini tespit ettiklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Sonra da Altay’ın amblemi ile vergi numarasının kullanıldığı fiÅŸler bastırılıp otoparkı kullananlara kesilip gelir saÄŸlanmış. Ama bu gelirler hiçbir defterde ve kayıtlarda yok. Biz de altyapının muhasebe kayıtlarını tutan Ali Celal KaÅŸarcı’nın da imzasının bulunduÄŸu bir tutanak imzalattık. Tutanakta KaÅŸarcı’nın bu fiÅŸlerin altyapıya ait olmadığına, kiÅŸilerin kendilerinin bu fiÅŸleri hazırladığına dair ifadeleri yer aldı.”

“Habib Sak, bu olaylardan sonra beni arayıp, 80–90 oyum var. Bir dahaki seçimlerde seninle görüşürüz” dediÄŸini belirten BaÅŸkanımız Hızlıok, “Biz, bu konuyu kendisiyle konuÅŸurken o bize bunları söyledi. Biz bunları açıklamak istemezdik. Ancak Altay’da çeteleÅŸme var. Çok ciddi sıkıntılar oluÅŸmuÅŸ ve yaÅŸanmış. Müdahale ettik, müdahale etmeye de devam edeceÄŸiz. Altay’ın her kuruÅŸu eskisinden daha da deÄŸerlidir. Habib Sak’ı elimizdeki belgeler i ile Disiplin Kurulu’na sevk edeceÄŸiz. Sak’ın istifasının ardından Erman ErtaÅŸ’ın da istifa etmesi de düşündürücü” diye konuÅŸtu.

Genel Müdür Erman ErtaÅŸ ile Masör Ergun ErtaÅŸ’ın ayrılmasına iliÅŸkin de açıklamalar yapan BaÅŸkan Ömer Hızlıok, “Erman ErtaÅŸ’a kimse git demedi. Ancak o ’EÅŸim rahatsız’ diyerek bizden izinler aldı. Bu süreçte kendi haklarını tespit ettirip kulübe ihbar göndererek istifa etti. Bu hiç şık olmadı. KardeÅŸi Ergun ise Niyazi KonuÅŸmaz döneminde kendisine verilen primle ilgili kulüp senedini icraya vermiÅŸ. Kulüp çalışanı prim alacağı için kulübü nasıl icraya verir? Bir yıldır senet elinde. Neden icraya vermiyor da, biz yönetime gelince harekete geçiyor. Bu anlattıklarım Altaylılık ruhuyla nasıl baÄŸdaÅŸtırılır?” dedi.

Kaynak:Resmi Site
 



11 yorum 2052 tekil okunma
    Bu habere toplam 11 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.