|
 |
|
 |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Murat Arabacı |
|
|
0 |
Hürriyet |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Sabah |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Amk |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Yeni Asır Erimeye Devam Ediyor |
13 Mart 2012 14:42 |
|
Kuruluşu Cumhuriyet öncesine uzanan Yeni Asır gazetesi eski günlerini arıyor. |
19 Ağustos 1895'te Arif Bilgin tarafından kurulan gazete, 2010'lu yıllara ayak uyduramamış görünüyor. Bölge nüfusunun her geçen gün artmasına rağmen Yeni Asır gazetesinin tirajı son 8 yılda yarı yarıya azaldı.
01-07 Mart 2004 tarihleri arası günlük ortalama 55.299 satış yapan gazete, 05-11 Mart 2012 de bu satış rakamının yarısını bile ulaşamdı. Gazete 05-11 Mart 2012 dönemini günlük ortalama 27.138 satış ile kapattı.
Biz Altaylılar da Almıyoruz
Gazetenin Altay Spor Kulübü ile ilgili yapmış olduğu haberler tüm taraftarlarımızı hemen her zaman isyan ettiriyor. Rakip takımın galibiytine "Çaktı", o hafta yaklaşık 2500 taraftara oynayan iki İzmir takımından biri için "3 bine yakın taraftar bağrına bastı" derken Altay için bir alt ligde mücadele etmesine rağmen "İzmirli futbolseverler de fazla ilgi göstermedi" gibi ifadeler sadece son iki haftada yaşanan küçük örnekler.
Gazete anlayışını değiştirmediği sürece Kulübümüz taraftarları hem sosyal paylaşım sitelerinde hem de bireysel iletişimle Yeni Asır gazetesine olan isyanlarını sürdürmeye şüphesiz devam edecek.
Gaztenin son 8 yıl tirajları

|
|
8 yorum |
3488 tekil okunma |
|
|
|
|
|
|
|
Bu habere toplam 8 yorum yapýlmýþtýr. |
|
Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz. |
|
|
|
|
|
|
|