ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Yemişçi Yine Şaşırdı

09 Haziran 2013 19:04  
Tuğrul Yemişçi, Altay Alsancak Stadyumu üzerindeki haklarımızı yok sayarak geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamalara bu yıl da devam ediyor.

İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi, Altay Alsancak Stadyumu üzerindeki haklarımızı bilmesine ve geçtiğimiz aylarda yapılan görüşmelere rağmen, geçen yıl gerek stadyumun yıkılarak AVM yapılmaması için yapılan çalışmalar, gerekse de yıllık kiralama sürecinde olduğu gibi, yine Altay'ın haklarını görmezden gelen bir açıklama yaptı. İlgili açıklama



Konu ile ilgili kulüp resmi sitemizden yapılan açıklama:

Altay Alsancak Stadı hakkında son günlerde basında yer alan spekülasyonlar üzerine , Altay Spor Kulübü olarak açıklama yapma gereği duymaktayız. Altay Alsancak Stadı’nda , 2013-2014 futbol sezonunda , Kulübümüzle birlikte Karşıyaka , Göztepe ve Altınordu Kulüplerinin müsabakalarını oynamak üzere talepleri olduğunu , basından edindiğimiz bilgiler ışığında bilmekteyiz.

Konuyla ilgili birçok spekülasyonlar oluşmakta olup son okuduğumuz haberlerde , İZVAK’ın devreye girerek bir takım girişim ve görüşmelerde bulunma amacında olduğunu görmekteyiz.

Mart ayının başında İZVAK’ın ve İzmir Kulüplerinin Başkanlarının bulunduğu heyet ile Ankara’da yaptığımız görüşme ve mutabakatlarda , Altay Spor Kulübü olarak Karşıyaka ve Göztepe Kulüplerine yeni Stadyumlar yapılması konusunda sonsuz destek verdiğimizi belirtmiştik .

Ayrıca söz konusu görüşmelerde İZVAK ve tüm İzmir Kulüplerinin Saygıdeğer Başkanları da Altay Alsancak Stadı’nın , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredilip , UEFA Standartlarına uygun hale getirilerek tekrar Altay’ın kullanımına tahsis edilmesi konusunda da Kulübümüzü destekleyerek sürece onay vermişlerdir.


Kulübümüz, Altay Alsancak Stadı’nda tüm İzmir Kulüplerine müsabaka oynayabilmeleri için maksimum düzeyde çaba sarfetmektedir. Fikstür çakışmaları hariç , 2012-2013 sezonunda Altay , Altınordu , Karşıyaka Kulüplerinin tüm lig ve Türkiye Kupası müsabakaları Altay Alsancak Stadı’nda oynanmıştır.

Bunlara ek olarak Amatör Liglerde mücadele eden İzmir’in Güzide Kulüplerinin play-off ve play-out müsabakaları ile birlikte , Akademi liglerinin üç farklı yaş grubundaki finallerinin de Altay Alsancak Stadı’nda , herhangi bir bedel talep edilmeden ‘’ İzmir ve Ülke sporuna hizmet’’ amacıyla oynanması sağlanmıştır. Kulübümüz elindeki imkanlar dahilinde özverili davranarak , Altay Alsancak Stadı’nda , Türkiye’de rekor sayılabilecek sayıda müsabaka oynanmasını sağlayarak her açıdan uzlaşmacı tutum sergilemektedir.


Ancak ; Kulübümüzle görüşülmeden ve onay alınmadan , daha önce yapmış olduğumuz mutabakatlar yok sayılarak , bazı proje ve görüşlerini basın kanalıyla kamuoyuna yansıtan İZVAK’ın bu şekildeki tutumu , Kulübümüz adına üzüntü verici ve kırıcı olmaktadır.

Kulübümüz , Mart ayının başında yapılan görüşmelerde , sağlanan mutabakatlarda verdiği tüm sözlerin arkasında durarak , Göztepe ve Karşıyaka Kulüplerine yapılması gereken Stadyumlar’la ilgili sonsuz desteğini de sürdürmektedir.


Bu bağlamda ; İZVAK’a da söz konusu görüşme ve mutabakatlarımızı hatırlatır , bu mutabakatlar çerçevesinde fikir ve çabalar üreterek , Kulübümüzün söz sahibi olduğu alanlarda öncelikle Kulübümüze danışarak beyanda bulunmasını arzu ederiz.

Altay Spor Kulübü , her zaman İzmir Kulüpleri ve İZVAK ile birlikte İzmir Kulüplerinin tüm sorunlarına çözüm üretmek adına pozitif tutumunu sürdürmeye devam edecektir.
Sevgi ve saygılarımızla.

ALTAY SPOR KULÜBÜ
 



5 yorum 1621 tekil okunma
    Bu habere toplam 5 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.