ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

YEMİŞÇİ İSTİFA!

16 Haziran 2012 01:00  
İzvak Başkanı Tuğrul Yemişçi'yi istifaya davet ediyoruz!

Ä°zvak BaÅŸkanı TuÄŸrul Yemişçi’nin bugün (15 Haziran 2012) yaptığı ve çeÅŸitli basın organlarında yer alan, “Konuya iliÅŸkin Ankara’da temaslarda bulunduÄŸu” ve “Altay Alsancak Stadı’nın TOKÄ°’ye devrine iliÅŸkin bir protokol bulunmadığı” Ä°fadelerini içeren açıklamalarını ÅŸaÅŸkınlıkla okuduk.


Görevi gereÄŸi Ä°zmir’in ve Ä°zmir sporunun sözcülüğünü yapması gereken Sn. Yemişçi, Alsancak Stadı baÅŸta olmak üzere kentimizin birçok deÄŸerinin rant uÄŸruna yok edilmesini hedefleyen süreçte, tam tersine rant çevrelerinin sözcülüğünü yapmıştır.

Ãœstelik bunu, Ä°zmirliler’in zeka düzeyleriyle dalga geçercesine söylemlerle yapmıştır!


Sn. Yemişçi yukarıda açıklanan tavrı nedeniyle, 9 Haziran 2012 günü gerçekleÅŸtirilen Taraftar Yürüyüşü sonrasında yapılan basın açıklamasında Ä°zmirli taraftarlar tarafından “Sn. Yemişçi’yi giydiÄŸi siyasi gömleÄŸi çıkararak gerçekten Ä°zmir’e ve Ä°zmir sporuna hizmet etmeye ya da üstlendiÄŸi Ä°ZVAK BaÅŸkanlığı görevinden istifa etmeye çağırıyoruz.” ifadesiyle istifaya davet edilmiÅŸti.

Bugün yaptığı açıklamalarla görüyoruz ki, Sn. Yemişçi ne yazık ki zeka düzeyimizle dalga geçmeye devam ediyor ve tüm Ä°zmirliler’i kandırmaya çalışıyor.

Gerçek şudur ki;

* Alsancak Stadı’nın, Ä°zmir ilinde yapılacak 25bin ile 33bin arası seyirci kapasiteli bir stadyum ve “diÄŸer spor tesisi ve idari birimler”in yapımı karşılığında TOKÄ°’ye devrine iliÅŸkin protokol Milli Emlak Genel Müdürlüğü, TOKÄ° ve Spor Genel Müdürlüğü arasında imzalanmıştır,
Tuğrul Yemişçi imzalanmadı diyor

* 2 Mayıs 2012 tarihli, 10 madde ve 5 sayfadan oluÅŸan protokolün altında Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Maliye Bakanı Mehmet ÅžimÅŸek, Milli Emlak Genel Müdürü H. Abdullah Kaya, TOKÄ° BaÅŸkanı Ahmet Haluk Karabel ve Spor Genel Müdür Vekili Mehmet Baykan’ın imzaları bulunmaktadır.
Tuğrul Yemişçi protokol yok diyor

Protokole göre;

* “Taşınmaz mal” olarak nitelendirilen Alsancak Stadı’nın Spor Genel Müdürlüğü’ne ait parselleri TOKÄ°’ye devredilmiÅŸtir,
Tuğrul Yemişçi devredilmedi diyor

* Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediyesi’ne ait parseller de Spor Genel Müdürlüğü’nce devir alınabilmesi halinde oradan TOKÄ°’ye devredilecektir,
Tuğrul Yemişçi pazarlık yok diyor

* TOKÄ°’ye devredilen taşınmazlar üzerinde planlanan imar planı deÄŸiÅŸikliklerinin gerçekleÅŸtirilememesi durumunda bu taşınmazlar Spor Genel Müdürlüğü’ne aynı ÅŸartlarda iade edilecektir,

* TOKÄ° tarafından yapılacak tesislerin bedelleri, devredilen Alsancak Stadı’nın belirlenen deÄŸerini geçtiÄŸi takdirde, aradaki fark yeni taşınmaz devirleriyle karşılanacaktır.



Biz sıradan taraftarların bilgi sahibi olduğu bir protokol hakkında, İzvak Başkanı ve iktidar partisinin eski milletvekili olan bir kişinin bilgi sahibi olmaması mümkün değildir.

9 HAZÄ°RAN GÃœNÃœ YAPTIÄžIMIZ ÇAÄžRIYA RAÄžMEN Ä°ZMÄ°R’E VE Ä°ZMÄ°R SPORUNA SAHÄ°P ÇIKMAK YERÄ°NE RANT ÇEVRELERÄ°NÄ°N TAÅžERONLUÄžUNU YAPACAÄžINI AÇIKÇA GÖSTEREN, Ä°ZMÄ°RLÄ°LER’LE DALGA GEÇMEYE DEVAM EDEREK GERÇEK DIÅžI AÇIKLAMALARLA KAMUOYUNU ALDATMAYA ÇALIÅžAN TUÄžRUL YEMİŞÇİ Ä°ZVAK BAÅžKANLIÄžI GÖREVÄ°NDEN DERHAL Ä°STÄ°FA ETMELÄ° VE Ä°ZMÄ°RLÄ°LER’Ä°N KARÅžISINA BÄ°R DAHA ÇIKMAMALIDIR!


Ä°zmir kulüplerini temsilen Ä°zvak Yönetim Kurulu’nda görev alan diÄŸer yetkilileri de bu konudaki düşünce ve tavırlarını açıklamaya çağırıyoruz.



ALTAY TARAFTARLARI
ALTINORDU TARAFTARLARI
BUCASPOR TARAFTARLARI
GÖZTEPE TARAFTARLARI
Ä°ZMÄ°RSPOR TARAFTARLARI
DAMLACIKSPOR TARAFTARLARI
TARAFTAR HAKLARI DERNEĞİ GİRİŞİMİ
 



1 yorum 1322 tekil okunma
    Bu habere toplam 1 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.