ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Voleybolda Büyük Birleşme

25 Nisan 2012 21:09  
Kulübümüz voleybol şubesini Özel Tevfik Fikret Lisesi ile birleştirdi.

Kulübümüz Erkekler 2.Liginde mücadele eden İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi ile voleybol şubelerini birleştirme konusunda anlaşma yaptı. Futbol branşı dışında da faaliyetlerini etkin biçimde sürdürme anlayışı ile hareket eden kulübümüz, geçtiğimiz günlerde voleybol branşı için İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi yöneticileri görüşmelerde bulundu. Bu görüşmeler sonucunda; Altay Spor Kulübü ve Erkekler voleybol 2.Liginde mücadele eden İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi voleybol şubelerini birleştirerek işbirliği yapma kararı aldı. Bugün konuyla ilgili olarak İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi’nde bir basın toplantısı düzenlenerek açıklama yapıldı.

Basın toplantısında Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ömer Hızlıok, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi Müdürü Sn.Mehmet Ali Atakan, okul idarecileri, Genel Kurul Üyemiz Sn. Hüseyin Aksoy hazır bulundu.


Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ömer Hızlıok ve İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi Müdürü Sn. Mehmet Ali Atakan; Erkekler Voleybol 2.Ligindeki müsabakalara Altay-Tevfik Fikret Lisesi olarak çıkılacağını ve şubelerin birleştirileceğini açıkladılar.

Konuyla ilgili söz alan Başkanımız Sn.Ömer Hızlıok; Birçok branşta mücadelesini sürdüren Altay Spor Kulübü’nün bundan sonraki dönemde atılımlarını sürdüreceğini belirtirken, Voleybol branşında artık daha iddialı şekilde var olacağımızı söyledi. Ayrıca olimpik branşlarda Gençlik Spor İl Müdürlüğü tüzüğüne göre gereken sayıda branşta faaliyet göstererek şehrimizdeki diğer örneklerde olduğu gibi Gaziemir’deki Spor Salonu’nun kulübümüze devredilmesi gerektiğinin de altını çizen Başkanımız Hızlıok;
‘’Ne yazık ki Gaziemir’deki mevcut spor salonu gerekli yeterliliğe sahip olmamıza rağmen Kulübümüz’e devredilmiyor.’’ dedi. Sözlerine ‘’Bugün Altay’ın Alsancak’la kucaklaşmasıdır’’ diyerek devam eden Başkanımız, Alsancak’ta atıl durumda bulunan, tarihi özelliğe sahip, kulübümüze ait binayı da restore etmek için bazı sponsorlarla görüşmeler yapıldığını bildirdi. Bu görüşmeler ışığında olumlu sonuç alınabilir ise bu yapının yenileme çalışmaları tamamlandığında Altay Spor Kulübü’nün merkez binası olacağını ve kulübün Alsancak’ta olan varlığının perçinleneceğini belirtti. Başkanımız sözlerini tamamlarken 100.yıla yaklaştığımız dönemde Tevfik Fikret Lisesi ile işbirliğinde bulunmanın önemine değindi ve konu üzerinde büyük emekleri olan Sosyal Komite Başkanımız Sn. Giuliano Gloghini’ye, Genel Kurul Üyemiz Sn. Hüseyin Aksoy’a ve Tevfik Fikret Lisesi Müdürü Sn. Mehmet Ali Atakan’a teşekkür etti.


Sosyal Komite Başkanı’mız Giuliano Gloghini ise Altay Spor Kulübü ile işbirliği içerisinde olmak için arma ve renklerinin değişmesini bile kabul eden Tevfik Fikret Lisesi’ne teşekkürlerini bildirirken, Gaziemir tesislerimizden voleybolcularımızın da faydalanacağını söyledi. Ayrıca iki taraf içinde mevcut kalitenin ve vizyonun daha da gelişeceğini söyleyen Gloghini’’ Altay bugün yeni bir salon sahibi de olmuştur ‘’dedi.


İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi Müdürü Sn. Mehmet Ali Atakan ise Altay Spor Kulübü ile işbirliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken, Alsancak Semtinin takımı olan Altay ile Alsancak Semtinin Okulu İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi’nin birlikte önemli başarılara imza atacağını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.


Son bölümde söz alan ve işbirliği çalışmalarında sürekli yer alan Genel Kurul Üye’miz Hüseyin Aksoy ‘’Mezun olduğum Okul olan İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesi ile çok sevdiğim kulübüm Altay’ın Voleybol’da birleşmeleri benim için çok önemliydi. Okulum, semti Alsancak olan kulübüm Altay ile olan bu işbirliğini memnuniyetle kabul etti’’ dedi ve salon sporlarında da tribünlerde olacağımızı vurguladı.

Kaynak: Resmi Site
 



19 yorum 1787 tekil okunma
    Bu habere toplam 19 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.