|
 |
|
 |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Murat Arabacı |
|
|
0 |
Hürriyet |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Sabah |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Amk |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Teşekkürler Sivriler Çok Programlı Lisesi |
06 Nisan 2014 03:30 |
|
Kulübümüz logosundan esinlenerek kendi logosunu belirleyen ilk eğitim kurumu Zonguldak Sivriler Çok Programlı Lisesi oldu. |
Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde yer alan Sivriler Çok Programlı Lisesi yeni okul logosunun tasarımını kulübümüz logosundan esinlenerek hazırladı.
Kulübümüz logosundan esinlenerek kendi logosunu belirleyen ilk eğitim kurumu olan Sivriler Çok Programlı Lisesi konuyla ilgili haberinde de "bu yıl yüzüncü yılını kutlayan ülkemizin güzide kulüplerinden Altay Spor Kulübü´ne konuyla ilgili olumlu ve içten yaklaşımları için çok teşekkür eder, nice başarılı yüzyıllar dileriz" ifadelerine yer verdi.
Sivriler Çok Programlı Lisesi'nin ilgili haberi.
Çalışmada emeği geçen tribünümüz emekçilerinden, Sivriler Çok Programlı Lisesi öğretmeni Uğur Kocaman'a ve logo tasarımını hazırlayan Altay Uğraş Ertatış'a teşekkür ederiz.
|
|
1 yorum |
2122 tekil okunma |
|
|
|
|
|
|
|
Bu habere toplam 1 yorum yapýlmýþtýr. |
|
Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz. |
|
|
|
|
|
|
|