ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Taşın Altına Elimizi Koyma Zamanı

19 Haziran 2012 14:41  
Genel Kurul üyemiz Av. Cihangir Marmara'nın sessizliği eleştirdiği, birleşime ve fedakarlığa davette bulunduğu yazısı.

Sevgili Altaylılar,

100 yıllık bir kulübün genel kuruluna bir hafta kala, hala daha baÅŸkan ve yönetim kurulu adaylarının ortaya çıkamamış olmasını, keza tartışılmıyor olmasını bir Altaylı olarak kabul edemiyorum. Geçen seneki yanlış tekrarlanıyor. Sanki camianın üzerine “ölü toprağı” serpilmiÅŸ, herkes bir baÅŸkasından medet umuyor. Hâlbuki bir ÅŸeyi gözden kaçırmamak lazım, BAÅžKA ALTAY YOK.

Kulübün vergi borcu olduÄŸunu herkes biliyor. Önceden de vardı, ÅŸimdi de var, yarın da olacak. Burada önemli olan, kulübü bir an evvel derleyip toparlayacak, üyesine taraftarına doÄŸruyu söyleyecek ve fedakâr Altaylılardan oluÅŸan bir yönetimin oluÅŸmasıdır. Camiaya sesleniyorum, Sn.Tözge, Sn.Özgener, Sn.Zorlu Ailesi, Altay'ın geçmiÅŸ dönem BaÅŸkanları ve Yöneticileri, Altay Taraftarlar DerneÄŸi, Altaylist, YSKA ve tüm kulüp üyesi ve taraftarlarımız. Çözüm yolumuz belli, her kesimin güvenerek maddi ve manevi destek vereceÄŸi bir yönetim, sıkı bir mali disiplin ve altyapı ağırlıklı bir kadro çalışması. Zira Altay’ın baÅŸka çıkışı yok. Åžimdi “Altay’ın KurtuluÅŸ Savaşı’nı” baÅŸlatma zamanı. Bizi zor günlerin beklediÄŸi çok açık. Ancak baÅŸka türlü kurtuluÅŸ da saÄŸlanamaz. KiÅŸisel kırgınlıkları, küskünlükleri bir tarafa bırakılmalı ve Altay üzerinden yapılan hesaplaÅŸmalardan vazgeçmeliyiz. Yazık oluyor bu “Asırlık Çınar”a.

Geçen genel kurulda, açık farkla seçimi kazanan mevcut yönetimin geldiÄŸi nokta belli, vergi taksiti ödemek bile liyakat kabul edilir hale geldi. Kulübün üzerinde çoÄŸu kimsenin kabullenemediÄŸi ve nasıl oluÅŸtuÄŸu anlaşılamayan 600.000 TL’lık yeni bir temlik ve kaydedildiÄŸi duyumu alınan 100’ün üzerinde yeni üye ve takım kaptanından alınan borç para ve kulüp çalışanlarına ve sporcularına ödenemeyen ücretler, ödenemeyen stat kirası, kızgınlıkla kendisine oy verenlerin yaptıkları piÅŸmanlık açıklamaları, vs, vs. Altay geçmiÅŸte küme düştü ama hiç bu kadar küçük düşmemiÅŸti.

Adıyla özdeÅŸleÅŸen ve diÄŸer takımların bu duruma kıskançlıkla baktığı “Altay Alsancak Stadı” elden gidiyor, taraftarların protestosu dışında herhangi bir tepki yok. Åžimdi “TAÅžIN ALTINA ELÄ°MÄ°ZÄ° KOYMA ZAMANI.'' Bunu ÅŸimdi yapmıyorsak da bundan sonra kimseyi eleÅŸtirmeye hakkımız olamaz. Bir süre sonra torunlarımıza “GeçmiÅŸte bir Altay vardı” diye anlatırız. Ama adını “ALTAY” koyduÄŸumuz onlarca çocuÄŸumuza, torunumuza, yeÄŸenimize nasıl hesap vereceÄŸimizi de düşünmeliyiz. Kendi adıma bana verilecek her türlü görevi en iyi ÅŸekilde yapmaya çalışacağıma söz veriyorum. Altay Çalıştay olarak kamuoyuna lanse edilen iyi niyetli giriÅŸimin, geniÅŸletilerek devam etmesinin yerinde olacağını düşünüyor ve yazımı BAÅžKA ALTAY YOK ÖYLEYSE TAM DESTEK diye bitiriyorum.

Saygılarımla,
Av. Cihangir MARMARA

 



19 yorum 2023 tekil okunma
    Bu habere toplam 19 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.