ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Profesyonel Åžubeye Taze Kan

03 Eylül 2015 16:59  
Sponsor oldu, yöneticiliğe getirildi.

Altay Kulüp Başkanı Cihangir Marmara, Profesyonel Şube Sorumlusu Alex Padulano, Özgür Ekmekçioğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantı sonrası yapılan basın açıklamasında, geçtiğimiz sezon BAL'da mücadele eden ve 3. Lig kapısından son anda dönen Atillaspor Başkanı Özgür Ekmekçioğlu'nun Profesyonel Şube As Başkanlığı'na getirildiği duyuruldu.

Türk futbolunu yönlendiren onlarca ismi yaratan Altay için önemli bir dönüm noktasına gelindiğini kaydeden Kulüp Başkanı Cihangir Marmara; ''Bu kritik dönemeçte camiamızın selameti, gelecek yıllarını garanti altına almak ve yenilikçi bir vizyon için genç isimleri yönetime katma çabamız Özgür Ekmekçioğlu kardeşimizin desteği ile devam ediyor.'' şeklinde konuştu.

EKMEKÇİOĞLU: ''YETİŞTİRİCİ KULÜP KİMLİĞİ GÜÇLENECEK''

Altay Spor Kulübü ile ilk kez Minikler Basketbol takımına katılması ile yollarının kesiştiğini belirten Özgür Ekmekçioğlu ise o yıllarda yaşadığı sakatlıklardan dolayı uzunca bir süre Altay'dan ayrı kaldığını ancak şimdi kendimi evinde hissettiğini söyledi. Profesyonel Şubede Alex Padulano ve tüm yönetim ile planlı ve sabırlı bir kulüp modelini hayata geçireceklerini ifade eden Ekmekçioğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

''Camiamızdan öte tüm İzmir adına TFF 3. Lig'de sorulan en önemli soru; ''Altay'ın 3. Lig girdabından nasıl çıkacağı ve hak ettiği yere ne şekilde geleceği'' dir. Camianın önde gelen isimleri ve mevcut yönetimle yaptığımız istişareler sonucu şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki; Altay için çıkış yolu eski günlerde olduğu gibi ''Yetiştirici Kulüp'' olmaktan geçer. Kısa vadeli tıkanıklıklar elbet kolaylıkla aşılacaktır, fakat Türk Futbolunun Köklü Çınarı Altay'ı eski gücüne kavuşturmanın anahtarı; Vizyon sahibi, profesyonel bir yönetim anlayışından geçmektedir. "Bu yıl düştük, seneye çıkarız" söylemleriyle, kulübü büyük sorunlar içine atmak yerine Altay'ı ayakları üzerinde duran bir kulüp haline getirecek, yeni atılımlara yol açacak zemini hazırlayacak bir yönetim modeline gereksinim var. Altay, mevcut yönetim kurulu ve bizlerin destekleri ile en kısa zamanda gelir getirici projeleri hayata geçirerek kendi kendine yeten bir kulüp haline gelecektir.''

SÄ°YAH-BEYAZLI FORMAYA YENÄ° SPONSOR; ''REO MÃœHENDÄ°SLÄ°K''

Basın toplantısı sonrası yönetim kurulu ile Teknik Direktör Serdar Sabuncu nezaretinde yapılan idmanı izleyen Ekmekçioğlu teknik kadro ve oyuncularla bir araya geldi. Ekmekçioğlu öte yandan sahibi olduğu REO Mühendislik-İnşaat firması ile Siyah-Beyazlı formanın yeni göğüs reklam sponsoru oldu.

Kaynak: BuyukAltay.Org
 



2 yorum 1423 tekil okunma
    Bu habere toplam 2 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.