ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Okay YokuÅŸlu Kayserispor'da

27 Haziran 2011 12:27  
Yıldız oyuncumuz, tarihimizin en yüksek bonservis bedeliyle Süper Lig ekibine verildi.

YÖNETÄ°M kurulumuz, Türkiye’de transfer gündeminin baÅŸ köşesine oturan yıldız futbolcumuz Okay YokuÅŸlu’yu, Spor Toto Süper Lig takımlarından Kayserispor’a verdi. BaÅŸta Fenerbahçe ve Galatasaray olmak üzere Gaziantepspor, Samsunspor, GençlerbirliÄŸi ve Manisaspor’un da istediÄŸi Okay YokuÅŸlu’nun Kayserispor’a transferinden kulübümüz, 2 milyon 300 bin TL bonservis bedeli alacak.

TARÄ°HÄ° REKORA ULAÅžILDI

GeçtiÄŸimiz sezonlarda Gökhan DeÄŸirmenci ve Eren Güngör’ü Kayserispor’a, Musa Çağıran’ı Galatasaray’a vererek Türkiye’nin en büyük yetiÅŸtirici kulübü kimliÄŸini hakettiÄŸini gösteren kulübümüz, Okay YokuÅŸlu’yla birlikte kulüp tarihimizin en yüksek bonservis bedelini elde etmeyi baÅŸardı. Son iki sezonda Altay ve milli takım formalarıyla 82 maça çıkan, özellikle ay-yıldızlı forma altındaki performansıyla Avrupa’nın bile takibine giren 17 yaşındaki oyuncumuz, önümüzdeki günlerde Kayserispor’la sözleÅŸme imzalayacak.

TÃœRKÄ°YE’NÄ°N YENÄ° YILDIZI

Okay YokuÅŸlu’nun Türk futbolunun yükselen yıldızı olduÄŸunu belirten BaÅŸkanımız Ahmet TaÅŸpınar, “Bana göre Kayserispor, yılın en büyük transferini gerçekleÅŸtirdi. Altay Kulübü ise tarihinin en yüksek bonservis bedelini elde ederken yetiÅŸtirici kulüp kimliÄŸinin zirvesine ulaÅŸtı. Okay YokuÅŸlu transferinin her iki kulüp için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ADINA SAHA YAPILACAK

TaÅŸpınar, Okay YokuÅŸlu’nun transferiyle birlikte Altay’da yeni bir dönemin baÅŸlayacağının da müjdeleyerek, “Vali Kutlu AktaÅŸ Tesisleri‘nin giriÅŸindeki otopark alanına halı saha inÅŸa ediyoruz. Burası; Okay YokuÅŸlu Halı Sahası olacak ve bundan böyle altyapımızdan çıkarak kulübüne para kazandırıp ayrılan her futbolcumuz adına bir halı saha yapılacak. Böylelikle hem kalıcı gelir hanemize yeni bir kalem ekleyecek hem de diÄŸer oyuncular için özendirici bir ÅŸey yaratılacak” diye konuÅŸtu.

YASAK İÇİN START ZAMANI

Okay YokuÅŸlu’nun Kayserispor’a gidiÅŸinin hemen ardından transfer yasağını kaldırmak için düğmeye bastıklarını da sözlerine ekleyen BaÅŸkan TaÅŸpınar, “Transfer yasağını oluÅŸturan yerli futbolcular ve teknik adamlarla görüşmelere baÅŸlıyoruz. Bu hafta içinde yasağı kaldırmayı planlıyoruz. Dosyaları TFF’de olan bir çok eski oyuncu ve teknik direktörle geçen hafta görüşerek önemli mesafe katettik. Hafta sonuna kadar tüm çalışmalarımızı sonuçlandırmış olacağız” dedi..

altay.org.tr

YSKA olarak Okay kardeÅŸimize emeklerinden dolayı teÅŸekkür eder, yeni kulübünde baÅŸarılı bir sezon geçirmesini dileriz…
 



17 yorum 2482 tekil okunma
    Bu habere toplam 17 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.