ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Neler Yaşadık, Neler Gördük?

17 Haziran 2012 00:01  
Ömer Hızlıok ve yönetiminin Altay'a yaşattıkları ve bizim gördüklerimiz...

Geçen sene Ahmet Taşpınar yönetimini istemeyen 184 genel kurul üyesi tarafından imza toplayarak gelen Hızlıok yönetimi, hedeflediğini Altay'a veremedi. Ve arkasında bir çok skandal yarattı, açıklama yapmadı, kafalarda soru işaretleri kaldı ve unutuldu. Şimdi tekrar hatırlatıyoruz.

1- Taraftarlıktan geldiğini her yerde vurgulayan, ancak taraftarların maçlarda olmamasını savunan Ömer Hızlıok, Balıkesirspor taraftarlarını coşkuya iter diye, Altay taraftarlarını deplasmana götürmemek için Valilikten özel izin çıkardı. Basına "Balıkesir güvenlik kurulu Altay taraftarını istemiyor" diye lanse edilen olay, Balıkesir Valiliğinin taraftarlarımıza yaptığı yazılı cevap meydana çıktı. Açıklama şu şekilde idi: "Balıkesir'e maça gelmenizi istemeyen Altay Kulübü'dür. Altay Kulübü hafta içerisinde Altay taraflarına aleyhine karar çıkması için bize başvuruda bulundu". Tüm taraftarlar devletin resmi organından yapılan açıklama belki yanlıştır diye Ömer Hızlıok'a "doğru mu" sorusunu yöneltti. Soru cevapsız kaldı.

2- İkinci skandal ise Altay'ın tarihinde yine ilk defa yaşananlardandı. Bir Altay Başkanı, ödemekle yükümlüğü olduğu personel maaşını ödeyemiyor diye futbolcusundan borç aldı. Basına yansıyan fakat yalanlanmayan haber için taraftarlar "mutlaka bir yanlışlık olmalı" mantığıyla soru sordu. "Doğru mu" dedikleri soruları, yine cevapsız kaldı.

3- Anlaşmanın bozulacağını bile bile Alsancak Stadı'nın kirasının ödenmemesi yaşanan 3. skandal. Aytaç'ın transferinden sonra kiranın ödeneceğini vurgulayan Ömer Hızlıok ve yönetimi henüz kirayı ödemedi. Son 14 gün.

4- Yıllardır Altay'ın belini büken ve önceki yönetim tarafından taksitlendirilen ve hayati önem taşıyan kamu borçlarının ödenmemesi de Ömer Hızlıok ve yönetimi için ayrı bir skandal.

5- Başka bir skandal ise altyapı ve tarihi ile övünen Altayımızı, Beşiktaş A.Ş. şirketinin pilot takımı yapılmak istenmesi. Bu haber başkanımız tarafından yalanlansa da, haberi yapan gazeteci ve Beşiktaş A.Ş tarafından doğrulandı.

6- Geçen yıl Ahmet Taşpınar yönetimine destek olması amacıyla güvenlik şirketine olan borcu ödemek için çek veren ve bir sonraki genel kurul için itibarını artıran Ömer Hızlıok'un verdiği çekin karşılıksız çıkması ve bunun için Fenerbahçeli olan bir şirket sahibini sırada yüzlerce Altaylı varken, Altay'a genel kurul üyesi yapması da ayrı bir skandal.

7- Sezon başı büyük iddialarla getirilen eski sportif direktör Cenk Tekelioğlu'nun borçlarının ödenmemesi ve kulüpten gönderilemeyerek "izinli" olarak takımdan ayrılması da Altay tarihinde ilk defa görülen skandallardan.

8- Alsancak Stadı'nın kirasının ödenmediği gibi, elektriğinin de ödenmemesi, maç yapan amatör takımların mum ışığında taktik çalışması da ayrı bir skandal.

9- TFF genel kurulunda Altay Başkanına yakışır şekilde "başkalarının" hazırladığı metinle Altay'ı savunan başkanımız Ömer Hızlıok'un, karşı olmasına rağmen Yıldırım Demirören'e oy vermesi Altay tarihinde tezatlık örneği taşıyan önemli bir başka skandal.

10- Demirören başkanlığındaki TFF'nin kararlarına karşı çıkmak adına bol blöflü bir haberin resmi siteden yayınlarak "Genel kurulda ligden çekilmeyi gündeme alacağız" demesi, sonrasında genel kurul gündemine almayarak tüm Türkiye'ye Altay'ın imajını zedelemesi de bir başka skandal.

11- Bu sene yönetimin yaptığı tek iyi iş olan Voleybol birleşme haberinde Altay'ın sponsor taraf olması ve sponsorluk ücreti olan 50 bin liranın bir sonraki yönetime yazılması da bir başka skandallardan.

12- Bu sezon Altay'ın sözleşmeli futbolcusu olan Hasan Uğur'un Gaziemir'e adım atmadan milyarlar kazanması da Ömer Hızlıok ve yönetiminin önemli skandallarıdan.

13- Altay için hayati önem taşıyan Tepecikspor maçı için önceden yapılması planlanan kampın TFF uçak biletini önce almıyor diye iptal edilmesi, Ömer Hızlıok ve yönetiminin bir başka skandalı.

14- Büyük umutlarla hayata geçirilen Ampute futbol takımının, ilgisizlikten bir alt lige düşerek içler acısı durum sergilemek Ömer Hızlıok ve yönetiminin skandallarından.

15- Sözleşme sürecinin 1/3'ünü oynayan futbolcuya anlaşıldığı paranın yarısının verilmesi de Hızlıok ve yönetiminin bir başka skandallarından.

16- Toprak Kırtoğlu, Mehmet Altıparmak, Hasan Uğur ve Cenk Tekelioğlu'nun açıklamaları da başlı başına bir skandal. Bir çoğunun Ömer Hızlıok'u yalancılıkla suçlaması "doğru olsun, yanlış olsun" Altay Başkanının imajını zedeletmesi Ömer Hızlıok'un bir başka skandalı.

17- Sezon içerisinde sürekli gecikmelerin olduğu gibi şu an itibariyle aylık 1000 lira gibi rakamlara çalışan ve evine ekmek götüren kulübümüz emekçilerine son 4 aydır maaş verilmemesi de skandaldan öte bir yönetim ayıbıdır.

18- Kendi alacaklarını temizlemek için Altay'ı bu kritik dönemde, tarihinin en geç genel kurulunu yaptırmaya hazırlanan Ömer Hızlıok ve yönetiminin, borç azaltmaktan çok kulübü yeni icra dosyaları ve karşılıksız senetlerle ekonomik olarak daha kötüye götürmesi Hızlıok ve yönetiminin skandallarından.

Sadece bildiklerimiz!

Herkes hata yapabilir. Sportif başarısızlık, ekonomik becerisizlik, kötü idarecilik olabilir. Ancak bu kadar skandal bir arada olamaz. 98 yıllık kulübe bir yılda bu kadar skandalı yaşattığı için Ömer Hızlıok ve yönetimine teşekkürlerimizi iletiyoruz!

 



12 yorum 2602 tekil okunma
    Bu habere toplam 12 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.