ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Mali Yapı ve Genel Kurul Değerlendirmesi

13 Haziran 2011 13:49  
Kulüp Başkanımız Ahmet Taşpınar mali yapı ve Genel Kurul taleplerini değerlendirdiği bir basın toplantısı yaptı.

2. Lig'e düşen Altay'da, kulüp başkanı Ahmet Taşpınar, "Bu mali tabloda tüm Altaylılar, kentin dinamikleri harekete geçmediği takdirde her geçen gün kan kaybetmeye devam edeceğiz" dedi.

Taşpınar, İçten Spor Ayakkabı ile kulübe spor malzemesi sağlanmasına ilişkin imzalanan sponsorluk anlaşması töreninde gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Kulübün toplam borcunun 17 milyon 700 bin lira olduğunu belirten Taşpınar, Altay'ın transfer yasağının ortadan kalkması için 1 milyon 800 bin liraya ihtiyaç bulunduğunu söyledi.

Taşpınar, bu yıl 8,5 milyon lira civarındaki bütçelerinin 1 milyon 253 bin lirasının taksitlendirilmiş vergi borçları, 154 bin lirasının taksitlendirilmiş sigorta borçları ve 1 milyon 800 bin lirasının da transfer yasağına yol açan borçların ödenmesine ayrıldığını kaydetti.

Geriye kalan miktarın yeni sezon yapılanmasında kullanılacağını ifade eden Taşpınar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yönetim kim olursa olsun, bu gelirlerle bunun altından kalkması mümkün değil. Her Altaylının yapması gereken bir şey var. Bu mali tabloda tüm Altaylılar, kentin dinamikleri harekete geçmediği takdirde her geçen gün kan kaybetmeye devam edeceğiz. Yerel yönetimlerin ve İzmir milletvekillerinin İzmir sporuna bakış açısını değiştirmesi lazım. Tesis anlamında da ciddi sıkıntıları var İzmir kulüplerinin. Hilal'deki sahamızı İzmir Büyükşehir Belediyesinden basın aracılığıyla istiyoruz. Altay sadece profesyonel takımdan kurulu bir kulüp değildir."

Eski kulüp başkanı Nafiz Zorlu'nun kulübe destek amacıyla bir girişim başlattığının hatırlatılması üzerine Taşpınar, ''Bu gerçeklerle yüzleşen bir anlayış. Camianın bir adım atması gerekiyor. Altay'ı kendi kaderine terk edip, seyirci kalmak doğru bir davranış değil' dedi.

Taşpınar, Altay Alsancak Stadı'nın isim sponsorluğu ve forma reklamı için geçen yıl Folkart'la anlaştıklarını belirterek, ''Yeni sezonda tekrar anlaşmak istiyoruz. Alsancak Stadı'nın kiralamasıyla ilgili son noktaya gelmek üzereyiz. Stadı kiralama işi tamamlandıktan sonra tekrar Folkart ile görüşme yapacağız'' diye konuştu.

Transferin önünü açmak için futbolcu satışından başka bir seçeneklerinin olmadığını kaydeden Taşpınar, şunları kaydetti:

''Gündemde olan oyuncularımız var. Okay ile ilgili teklifler var, o teklifleri değerlendiriyoruz. Kulüp ismi vermek istemiyorum. Okay'ı, değerini bulduğumuz takdirde, kendisinin de istediği kulübe vererek transferin önünü açacağız. Okay'ın transferi gerçekleştikten sonra önümüzdeki yıllarda neler yapabileceğimizi ortaya koyacağız.''

Taşpınar, Altay taraftarının bir bölümünün Altay'ı genel kurula götürme gibi bir anlayış içinde olmasını kabul edemediğini belirterek, ''Altay'ın genel kurul üyelerinin talebi varsa, en doğal hakları olan olağanüstü genel kurul isteyebilir. Biz Altay kulübünde genel kurula gitmeyiz diye bir şey söylemedik. Altay'ın şu anda sorunu idari değil, mali. Altay yönetim kurulunun tamamının Altaylı olduğu unutulmamalı'' dedi.


-SPONSORLUK ANLAÅžMASI-

Altay'ın İçten Spor ile yaptığı sponsorluk anlaşması 2011-2012 sezonu için 118 bin liralık spor malzemesi teminini içeriyor. Anlaşma 3 yıllık yapıldı.

Taşpınar, firmanın geçen yıl Samsunspor'a da hizmet verdiğini, sezon içinde 3 değişik formanın kullanılacağını kaydetti.

İçten Spor Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Batu İçten, Altay'a temin edecekleri malzemenin, Samsunspor'a olduğu gibi Altay'a da uğurlu gelmesini umduklarını, Altay'ın çok köklü bir camia olduğunu ve çok kısa sürede eski günlerine döneceklerine inandığını söyledi.

 



7 yorum 1649 tekil okunma
    Bu habere toplam 7 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.