ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

İstifalarla İlgili Açıklama Geldi

26 Ocak 2015 21:37  
Yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden altyapı ve taraftardan sorumlu yönetici Semih Çalışır ve altyapı yöneticileri istifalarla ilgili ortak bir açıklama yaptı

Açıklamanın Tam Metni:

Değerli Altaylılar,

2 senedir, büyük fedakarlıklarla devam ettirdiğimiz Altyapı yönetimi görevimizi oluşan olumsuz koşullar nedeni ile devam ettirememekteyiz.

“Altay Altaylılarındır” sloganı ile başladığımız bu görevde, Hocalarımız başta olmak üzere bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Bu açıklamayı zor günler geçiren kulübümüzü yıpratmak için değil, oluşan bilgi kirliliğini bir nebze olsun gidermek için yapıyoruz.

Mali olarak geçmiş borç yüklerini temizleyip, Altyapının nakit akışını standart cari düzene sokup, itibarını geri getirdik. Buradaki tek üzüntümüz geçen seneden hocalarımıza kalan borcumuzdur. Maalesef oluşan güvensiz ortam, bu konuda ürettiğimiz çözümü uygulamayı engellemiştir.

Buna rağmen, geçen sene bizimle çalışan hocalarımızın bu sene de görevlerine devam etmesi karşılıklı güven ve sevgi ortamının en iyi göstergesidir.

Göreve geldiğimizde antrenman yapacak topu, forması olmayan altyapımızı, 3 sene yetecek kadar malzeme ile bırakmaktayız. Bu grubun büyük çabası ile satılan kombineler sayesinde Altayımıza seneler sonra ilk kez “Altay” adına kayıtlı otobüsün alınmasına öncülük ettik. Spor okullarına senelerdir yapılmayan malzeme alımını yapıp, rekabetçi ortamdan geri kalma durumunda olan spor okullarını da düzeyli bir seviyeye taşıdık. Ayrıca yeni açılan spor okulları ile Altay bayrağının daha çok noktada dalgalanmasını sağladık.

Altyapı takımlarında Hoca ve oyuncu istikrarı yakalayıp, üst yapı için hem hoca hem de oyuncu yetiştirme vizyonumuzun belirli programlar dahilinde devam etmesini sağladık.

Bu durum karşısında dedikodu ve fitne ile mali yapının kötü lanse edilmesi, Altyapı yönetiminin aldığı idari hoca ve oyuncu seçimi kararlarına yapılan anlamsız müdahaleler bizim nezdimizde bardağı taşıran son damla olmuştur.

Rahatsız olduğumuz bu konuların, görevi bıraksak da peşinde olacağımızı, gönüllü yönetici olarak başladığımız bu görevi, gönüllü denetçi olarak devam ettireceğimizi, tüm Altay sevdalılarına duyurur, saygılarımızla arz ederiz.

Altay Futbol Akademi Gönüllü Yöneticileri
 



1 yorum 2129 tekil okunma
    Bu habere toplam 1 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.