ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Herşey Mükemmeldi, Çarkı Biz Bozduk!

10 Mayıs 2012 02:06  
Eski teknik direktörümüz Toprak Kırtoğlu ateş püskürdü.

BaÅŸkan Ömer Hızlıok'tan güvenoyu aldığı günün akÅŸamı gönderilen KırtoÄŸlu, “En aptal Altaylı benmiÅŸim. Bu zor dönemde inandığım için gelmiÅŸtim” dedi.

2. Lig Beyaz Grup'ta Play-Off yarışı veren Altay'da teknik direktör değirmeni sürüyor. Sezon başında Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'la yola çıkan siyah beyazlılarda yönetim, 10 maçta 21 puan toplayan Altıparmak'ı gönderip deneyimli çalıştırıcı Ekrem Al'ı dümene geçirmişti. Takımın başında 12 maçta görev alan Al ise 22 puan kazandırırken, yönetim bu kez görevi Toprak Kırtoğlu'na teslim etmişti. Altay'ın başında 8 maça çıkan Kırtoğlu 7 puan toplayabildi.

Son olarak Bozüyükspor deplasmanında alınan 4-0'lık mağlubiyetin ardından önceki gün Başkan Ömer Hızlıok ile masaya oturan Teknik Direktör Toprak Kırtoğlu, Hızlıok'un kendisinin arkasında durduğunu ve göreve devam edeceğini açıklamıştı. Ancak aynı günün akşamı gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında oy birliğiyle gönderilen Kırtoğlu adeta yönetime ateş püskürdü.

Çarkı biz bozduk!

BaÅŸarısızlığın faturasının kendilerine çıkarılmasına anlam veremediÄŸini dile getiren Teknik Direktör KırtoÄŸlu şöyle devam etti; “Suçlu olarak bizi görüyorlarsa zaten bırakmaya hazırdık. Ancak güvenoyu verildiÄŸi gün gönderilmek çok ilginç. Altaylı'yım, o yüzden oldu. En aptal Altaylı benmiÅŸim. Zor dönemde yönetime inanıp görevi kabul ettim. Günü kurtarmak isterken Altay'ın geleceÄŸi yok oluyor. Daha rahat olmak istediler. Kulüpte herÅŸey mükemmeldi, demekki çarkı biz bozduk! O kadar problem varken meÄŸer tek problem bizmiÅŸiz.”

Genç teknik adam sorunun futbolcular ve teknik heyetlerden çok yönetimde olduğunu ifade etti. Altay bu sezon İzmir kulüpleri arasında en fazla teknik direktör değiştiren kulüp olurken, teknik adam kıyımı istikrarsız sonuçları beraberinde getirdi. Kırtoğlu'nun kendi maaşını istemediği ancak yardımcılarının maaşının ödenmesi şartıyla sözleşmeyi feshedeceğini söylediği öğrenildi.

Takım Demir'e emanet

Son iki maçında kendisi gibi ilk 5 yarışı veren Turgutluspor ve Tepecikspor'la (D) karşılaşacak olan Altay'da dünkü antrenmanı Profesyonel Takım Antrenörü Serkan Demir yaptırdı. Başkan Ömer Hızlıok büyük ihtimalle takımın başında Demir'in görev alacağını dile getirdi. Futbolculuk kariyerine Altay'da başlayıp, Turgutluspor, Kuşadası, Aydınspor, Siirtspor ve Antalyaspor formaları giyen Serkan Demir, antrenörlüğe Karşıyaka'da başlamıştı. Daha sonra Mardinspor, Ç.Rizespor, Dardanelspor ve Altay'da antrenörlük yapan Demir, Beypazarı Şekerspor'da teknik direktörlük görevini üstlenmişti.

Demir; Altay'da Feyyaz Uçar, Ekrem Al ve Toprak Kırtoğlu'nun da yardımcılığını yapmıştı.
 



15 yorum 1629 tekil okunma
    Bu habere toplam 15 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.