ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Bu Yönetim Varsa Biz Yokuz!

29 Mayıs 2013 00:01  
Bornovalılar Grubu, taraftar faaliyetlerini durdurduğunu, yeni sezona bu yönetimle gidilmesi halinde gruba mensup olan genel kurul üyelerinin toplu şekilde istifa edeceğini bildirdi.

Bornovalılar Grubu'nun açıklaması:

100, yılımıza yaklaştığımız şu günlerde, sevdamız olan ve mensubu olduğumuz için her zaman onur ve gurur duyduğumuz BÜYÜK ALTAY KULÜBÜNÜN, 27 Mayıs 2013 Pazartesi günü saat 17:30’da gerçekleşen, kulübümüzün menfaatleri gözetilmek yerine, kişilerin kendi çıkarları doğrultusunda hareket ettikleri Olağanüstü Tüzük Kongresinde, kulübümüzün zannettiğimizden daha da vahim halde olduğuna maalesef şahit olduk.

Yönetimin, ALTAYIMIZLA uzaktan yakından ilgisi olmayan kişileri kongre üyesi yaparak o toplantı salonuna ‘’devşirme’’ bir şekilde topladığını gördük. Koskoca bir çınar olan kulübümüz hakkında çok önemli kararların alındığı kongrede, azınlıkta kalan GERÇEK ’BÜYÜK ALTAY TARAFTARININ’ tüzükteki bazı maddelere itiraz edip, önerge verip, görüş bildirmelerine rağmen bunlar dikkate bile alınmamış, yandaşları sayesinde istedikleri her maddeyi geçirmişlerdir. Tüzüğümüzün 5. Maddesinde yer alan ‘Siyah ve beyaz renklerin sabit kalması koşuluyla bile olsa başkaca bir renk eklenemez, eklenmesi teklif dahi edilemez’ maddesine Tüzük Divanında bulunan bir kişinin ‘FİFA, 3. bir rengi benimseyin diyor bizde seçelim’ demesi üzerine salonda bulunan ALTAY KÜLTÜRÜNDEN YOKSUN , BULUNDUĞU YERİ İDRAK EDEMEYEN KİŞİLERİN çeşitli farklı renkleri söylemeleri üzerine salonda tansiyon yükselmiş, kulübümüze üye olunması konusunda GERÇEK BÜYÜK ALTAY TARAFTARININ’ ‘Altay Spor Kulübü Genel Kurul üyeleri, başka bir profesyonel spor kulübüne üye olurlarsa, üyelikleri düşürülsün’ önerisini dikkate almayıp Sn. Hızlıok’un kürsüye çıkıp ‘Ben Beşiktaş’ta Galatasaray’da genel kurul üyesi olan bir kişiyi kulübe getirirsem üye yaparım’ demesi ve bu maddenin de kabulü üzerine GERÇEK BÜYÜK ALTAY TARAFTARI SALONU TERKETMİŞTİR!..

ALTAY’IMIZA olan aşkımızı Bornovalılar Grubu olarak, koşulsuz şartsız, hiçbir diktaya teslim olmadan, kimsenin boyunduruğuna girmeden günümüze kadar yaşattık ve yaşatmaya devam edeceğiz. Bizler 1964’te Merhum başkanımız Rıdvan Burteçin’nin ‘kupayı kaybettik ama ahlak mücadelemizin meşalesini yaktık, onu söndürmeyeceğiz’ düşünceleriyle büyüyüp, aşkımıza sahip çıkan o onurlu, kutsal armanın gerçek sahipleriyiz. Fakat, kulübümüzü kendi babalarının çiftliği sanan, ucu açık, yetkilerini sınırsız yapan birçok maddeyi, ALTAY AŞIĞI olan kişilerin kongre üyesi olamadığı için yandaşları sayesinde kabul ettiren bu diktacı yönetime, gerek varlığından şüphe duyduğumuz divan kurulu, gerekse ALTAY’IMIZI sözde sevdiklerine inandığımız kulübün ileri gelenleri bir şey yapmadıktan sonra, çabalarımızın ALTAY’IMIZIN menfaatleri doğrultusunda kongre salonunda sonuçlanmayacağını üzülerek görmüş bulunuyoruz.

Bu nedenle Bornovalılar Grubu olarak, gerek divan kurulu gerekse kulübümüzün ileri gelenlerini göreve davet ediyoruz. BİZLER O KUTSAL ARMANIN OLDUĞU, NEFES ALDIĞI HER YERDE O NEFESE ORTAK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ. Fakat mevcut yönetim devam ettiği sürece, divan ve kulüpte söz sahibi olan kişiler üzerlerine düşeni yapmadığı sürece, BORNOVALILAR GRUBU OLARAK TÜM TARAFTAR FAALİYETLERİMİZİ ASKIYA ALIYORUZ.

Ayrıca mevcut yönetimle yeni sezona başlanıldığı takdirde, grubumuzda bulunan genel kurul üyesi arkadaşlarımızın, toplu bir şekilde istifalarını gerekli kişi, kurul ve mercilere sunacaklarını bildiriyoruz!..

Saygılarımızla..
BORNOVALILAR GRUBU
 



2 yorum 1488 tekil okunma
    Bu habere toplam 2 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.