ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Altay Sahipsiz DeÄŸil!

19 Nisan 2012 17:03  
Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Hızlıok, tesislerimizde düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Gaziemir Tesislerimizde düzenlenen basın toplantısına Yönetim Kurulumuzun tamamı, Futbol Takım Teknik Sorumlusu Toprak Kırtoğlu, futbolcularımız Fatih Egedik, Zafer Şahin, Erdal Güneş, Göksel Akıncı, Yunus Altun ve basın mensupları katıldı.

Başkanımız Ömer Hızlıok, iki bölümde gerçekleştirilen toplantının ilk bölümünde, son dönemde yapılan açıklama ve haberlerin aksine kulübün sahipsiz olmadığı ve Yönetim Kurulu’nun görevinin başında olduğunu vurgulayarak “Teknik Ekip, futbolcu ve yönetici kadrosu olarak büyük fedakârlık ve özenle görevimizin başındayız. Önceki gün teknik ekip ve futbolcularımızla gerçekleştirdiğimiz toplantıda son dönemde yaşanan sportif başarırsızlığın nedenlerini aramızda konuştuk, özeleştirilerimizi yaptık, takımımızın kalan müsabakalarda üzerine düşeni yaparak önce play-off a kalacağına ve sonrasında da hedefine ulaşacağına inancımız tamdır.” dedi.

Takım arkadaşları adına söz alan takım kaptanımız Fatih Egedik ise, yaşananlardan en fazla üzüntü duyanın kendileri olduğunu belirterek “Futbolcular rahat, futbolcular umursamıyor gibi bir hava yaratılmak isteniyor. Bizler buraya büyük fedakârlık yaparak geldik. Sanılmasın ki bizler üzülmüyoruz. Mevcut durumdan en fazla üzülen bizleriz. Prestij kaybediyoruz, para kaybediyoruz, onurumuza, şerefimize kadar dil uzatılıyor, Son ana kadar mücadele edeceğiz, tecrübemiz ve kalitemizle kalan 8 maçı kazanıp son sözü biz söyleyeceğiz” dedi.

Teknik Sorumlusu Toprak Kırtoğlu ise kendisinin de Altay sevdalısı olduğunu belirterek “ yaşamış olduğumuz sıkıntılar bu güzide kulübün son 10 yıldır yaşadığı sorunlardır. Altay’ın bulunduğu ligde oynamasının sorumlusu bu teknik heyet ve futbolcular değildir. Son iki müsabakada iyi oynamamıza rağmen kazanamadık. Bu düşüşün sonu gelecektir. Yapılan eleştirilerin daha yapıcı olmasına ve desteğe ihtiyacımız var. Her şey bitmiş gibi bir hava estiriliyor. Play-off maçları ile birlikte 8 maçımız var, hiç bir şey bitmiş değil, bu takım kalite ve tecrübesiyle hedefe ulaşacaktır.” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Hızlıok, Toprak Kırtoğlu ve futbolcularımızın katılmadığı toplantının ikinci bölümünde ise kulübümüzün mali yapısı ve güncel konular hakkında bilgiler vererek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bugün gazetelerde yayınlanan ve camia büyüklerimizin yapmış olduğu yorumların yer aldığı habere değinen Hızlıok “Yönetim Kurulumuz ve Kulübümüzün içinde bulunduğu durumla ilgili yapmış oldukları şeffaf ve dürüst yorumlardan ötürü Sn. Kemal Zorlu, Sn. Nafiz Zorlu ve Sn. Ahmet Taşpınar’ a teşekkür ederim. Ancak her zaman ve her ortamda kendisini camia büyüğü olarak lanse eden Sn. Erdoğan Tözge’yi kınıyorum. Çünkü; Kendisine hiçbir konuda danışmadığımızı ve yardım istemediğimizi iddia eden Sn. Erdoğan Tözge, sezon başında kendisi ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda ve mutabık kalınarak, branda maliyetlerinin dahi kendisi tarafından karşılanmış olan reklam panolarının, bilgisi dâhilinde konulmadığını iddia ederek kaldırılmasını istemiş ve kulübümüze göndermiş olduğu resmi yazıyla kaldırılmaması halinde hukuki yollara başvuracağını belirtmiştir. 25.000 TL lik bir reklam desteğini bile kulübümüze çok gören Sn. Erdoğan Tözge’nin, ne kulübümüze, ne yönetim kurulumuza, ne de takımımıza “kifayetsiz” deme hakkı yoktur.” Dedi.

Toplantının geri kalan bölümünde kulübün mali yapısıyla bilgili bilgiler veren Sn. Hızlıok, Yönetici katkıları, piyasa borçları, futbolculara sezon sonuna kadar ödenmesi gereken tutarlar ve yapılan ödemeler incelendiğinde kulübü borçlandırmadıklarının görüleceğini belirterek, “Genel Kurulda konuyla ilgili açıklamayı detaylarıyla birlikte açıklayacağım” dedi. Kulübe olan maddi katkısının tartışılmasına üzüldüğünü de ekleyen Başkan Ömer Hızlıok “Genel Kurulda yapacağım açıklamanın ardından Altay Başkanlığının öyle ucuz bir şey olmadığını herkes görecek” dedi.

Toplantı Basın mensuplarının sorularıyla tamamlandı.

Kaynak: Resmi site
 



18 yorum 2088 tekil okunma
    Bu habere toplam 18 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.