ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Altay Kazanıyor Saçlar Kesiliyor

30 Eylül 2015 16:16  
Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta deplasmanda Yeşil Bursa'yı 1-0 mağlup eden Altay'da yöneticiler, her galibiyet sonrası alfabetik sıraya göre saçlarını kazıtıyor.

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta deplasmanda Yeşil Bursa'yı 1-0 mağlup eden Altay'da yöneticiler, her galibiyet sonrası alfabetik sıraya göre saçlarını kazıtıyor.

Futbolcuların motivasyonunu artırmak için, 2-1 kazanılan Maltepespor maçının ardından Tesisler Sorumlusu Ali Arslan'ın saçları kesilirken Yeşil Bursa deplasmanında 3 puan alınmasıyla bu kez sıra Asbaşkan Alex Padulano'ya geldi. Berberliğe yatkın olduğu öğrenilen kaptan Bedrican Özdoğan, dün akşam antrenmanı bitiminde diğer yöneticilerin de katıldığı törenle Padulano'nun saçlarını 3 numaraya vurdu.

"İnşallah seri galibiyetler alıp, asker gibi yönetim oluruz" diyen Alex Padulano, şöyle devam etti:

"Sezon başında, transfer yasağı yüzünden takviye yapılamayan bu takımın ligde tutunamayacağını düşünenlerin takıma inanmaya başladığını görüyoruz. Camiamız kenetlenecek ve Altay eski günlerine dönecek. Futbolcu fabrikamızın bacası tütmeye başladı. Yaş ortalaması 20 olan 30'u aşkın oyuncumuz var. İlk 100 yılın sonlarında başlayan krizi, ikinci 100 yılın başlarında fırsata çevirdik. Keyif veren hırslı bir takım olduk. Hedefi haftalar geçtikçe sabır ve destekle birlikte koyacağız."

YENÄ° ROTA BUCA ARENA

İzmir'deki stat sorunu nedeniyle ilk 2 iç saha maçında Maltepespor ve Turgutluspor'u Menemen'de ağırlayan Altay, cumartesi günü oynanacak Kozan Belediyespor randevusunu Buca Arena'ya aldırdı. Takıma forma reklamı verdikten sonra Profesyonel Şube Asbaşkanı yapılan Özgür Ekmekçioğlu'nun, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile yakın ilişkilerini kullanarak sorunu çözdüğü öğrenildi. Ekmekçioğlu, Bucaspor'un son kongresinde Piriştina'nın desteklediği aday yönetimde yer alıyordu.

PFDK'YA SEVK

Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu, Yeşil Bursa deplasmanında yaşanan olaylar nedeniyle hem Altay'ı, hem de Bursa temsilcisini Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevketti. Olayları Yeşil Bursa'nın başlattığını söyleyen Basın Sözcüsü Mehmet Mütevellioğlu, "Bursalı taraftarların futbolcumuz Kadir'e saldırdığı görüntüler elimize geçti. Gözlemci yanlı davranıp olayları biz başlatmışız gibi rapor yazmış. Savunmamızı bu yönde yapacağız" dedi. Raporda Altay taraftarının iki tribün arasındaki kapıyı kırdığı iddiası yer aldı. Bu yüzden Altay'ın para ya da saha kapatma cezası alabileceği öğrenildi.

CİZSRESPOR MAÇI MARDİN'DE

Ligde cumartesi günü Kozan Belediyespor'u konuk ettikten sonra 7 Ekim Çarşamba günü deplasmanda Cizrespor'la karşılaşacak Altay'ın bu müsabakayı büyük ihtimalle Mardin'de oynayacağı öğrenildi. Şırnak ekibinin, maçın Mardin'de yapılmasını istediği, Türkiye Futbol Federasyonu'nun da bu talebe olumlu baktığı ifade edildi. Bu arada Cizre deplasmanının masraflarını eski Başkan Niyazi Konuşmaz'ın üstleneceği bildirildi.
 



0 yorum 1482 tekil okunma
    Bu habere henüz yorum yapýlmamýþ.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.