ilaç rehberi enerji
Altay
�ye Giri�i
Ãœst Ãœste 2. Galibiyet 05 Aralık 2016  
0
OlaÄŸanüstü Kongre Yapıldı 05 Aralık 2016  
0
ÖzlediÄŸim Altay... 28 Kasım 2016  
0
Tribünümüzden Kötü Haber 21 Kasım 2016  
0
Düşüş devam ediyor 13 Kasım 2016  
0
 
Altay 9 Günde Telafi Edecek 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Hedefim 3. Åžampiyonluk 25 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Güven geri geldi devamı da gelsin 24 Ekim 2016  
0 Murat Arabacı  
3 Puan Özlemi Sonlandı 24 Ekim 2016  
0 Hürriyet  
Atakan Mucizesi 24 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Galibiyeti Unuttu 17 Ekim 2016  
0 Sabah  
Altay'da Kan Kaybı Sürüyor 17 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'da TurmuÅŸ Devri 12 Ekim 2016  
0 Yeni Asır  
Altay Büyük Fırsat Tepti 18 Ocak 2016  
0 Yeni Asır  
Altay'ın Ä°stanbul Kabusu 14 Ocak 2016  
0 Amk  
   
Bizden Haberler

Akbabalar İş Başında

18 Nisan 2012 14:35  
Kulübümüzdeki kötü günlerden faydalanmak isteyen İzvak, gözünü Altay Alsancak Stadı'na dikti.

Bugün yayımlanan Yeni Asır haberine göre İzmir Gücü Spor Vakfı (kısa adıyla İzvak), kulübümüzdeki ortamdan faydalanarak Altay Alsancak Stadı'nı himayesi altına almaya çalışıyor.

Türkiye'deki bir çok statlara nazaran daha düzgün olan stat zeminini bahane ederek sözde kurtuluş formülü önerdi.

Altay Alsancak Stadı'nı kiralamaya İzvak olarak talip olduklarını ifade eden Yemişçi, "Emektar stadı biz kiralayalım. Bozuk zemini 650 bin liralık harcamayla 2.5 ay içinde yenileyelim. Hem zemin düzelsin, hem de reklam gelirleriyle tüm kulüpler kazansın. Alsancak Stadı'nı kiralamaya kulüplerin tek tek talip olduğunu biliyorum. Böyle bir rekabeti önlemek ve emektar stattan tüm kulüplerin kazanmasını sağlamak adına böyle bir öneri ortaya atıyorum. Kulüp başkanlarıyla bu konuyu birebir görüşmedim. Ancak hem yasal zeminini araştıracağız, hem de kulüplerin görüşünü alacağız" dedi.

Haberde ödemelerin aksadığını öne süren Yeni Asır Gazetesi ise bu gelişmelere ön ayak oldu.




Altay'ın taraftar sitesi Ajans1914 de gelişmelere karşı sözde vakfa haddini bildirmişti:

HADDÄ°NÄ°ZÄ° BÄ°LÄ°N!

Altay Taraftarının ve Camiasının sabrını sınamayın!Malum gazete saldırmaya devam ediyor.


Özellikle son günlerde dozunu arttırarak Altay'a zarar verici yayın yapan malum gazete yine iş başında.Özel imalat yaparak kendi çıkardığı ve pişirdiği haberlerle sistematik şekilde kamuoyunu, yanıltmaya çalışıp, Altay Alsancak Stadı için rantiyecilere taban yaratmaya ve yağ çekmeye özellikle özen gösteren gazete şu an için zor günler geçiren kulübümüzü baltalama girişimlerine hız kesmeden devam ediyor.

Kulübümüz için hayati değer taşıyan Altay Alsancak Stadı'nı koyacak yer bulamayan gazete İZVAK'ı da kullanarak üzeri örtülü şekilde tekrar saldırmaya başladı.Son yayınlanan haberde Altay Alsancak Stadı'nın GSİM tarafından Altay'a kiralanmasında sıkıntılar çıkacağını ve bu sıkıntıyı stadı İZVAK'ın kiralayarak aşacağını ve zemine yapacağı harcama ile zemini düzelterek yaptığı harcamayı aldığı reklamlar ile telafi edeceğini yazdı.

Ayrıca reklam gelirlerinden elde edilen gelirin,zemin için yapılan harcamadan fazla olması halinde diğer klulüplere paylaştırılacağı yazmaktadır.Söz konusu haberin devamında ise stadın kiralanmasında bir rekabet olduğu ve bu rekabetin ortadan kaldırılacağı yazmaktadır.

Açıklıyoruz; BU BİR ŞARK KURNAZLIĞIDIR!

BASIN VE HABERCÄ°LÄ°K KÄ°SVESÄ° ALTINDA KULÃœBÃœMÃœZE YAPILAN ZORBALIKTIR!

*Stadın adı bahsedildiği gibi ALSANCAK değildir.Sn.Nafiz Zorlu döneminde yapılan anlaşma ile GSİM ile yapılan protokol uyarınca sonsuza dek kayıtsız şartsız kim kiralarsa kiralasın ALTAY ALSANCAK STADI'dır.Öncelikle bunu herkesin bir kez daha bilmesini isteriz.Gerçek habercilik etiklerine uygun yayın yapıyorsanız her detaya dikkat edecek ve doğruyu yazacaksınız!

*GSİM'in Altay Alsancak Stadı'nı tekrar Altay'a kiralamaması gibi bir durum söz konusu olmamakla birlikte kurumda bu konuda Altay kulübü ile ilgili gelişmiş olan en ufak bir sıkıntı yoktur.(Olmayan bir sıkıntı tacizkar haberler ile yaratılmaya çalışılmamalıdır)

*Altay Alsancak Stadı'nın kiralanması ile ilgili diğer İzmir Kulüpleriyle alakalı en ufak bir rekabet oluşması söz konusu değildir.Altay Alsancak Stadı'nın kiralama önceliği herhangi bir kısıtlama söz konusu olmaksızın kiralamak istediği sürece Altay Spor Kulübüne aittir.Altay Spor Kulübü kiralamak istediği sürece rekabet söz konusu olmaz.

*Bahsi geçen,''stadın zemin bozukluğu''safsatası ile ilgili malum gazete'nin ve İZVAK'ın Altay Alsancak Stadı'na giderek inceleme yapmalarını önermekteyiz.Türkiye ortalamasını kat kat üzerinde müsabaka oynanmasına rağmen Altay Spor Kulübü tarafından her gün büyük bir özenle bakımı yapılan zeminin ne kadar iyi durumda ve pırıl pırıl olduğunu kendi gözleriyle görmelerini öneririz.

*Altay Alsancak Stadı'nda diğer illerin ve grubumuzda oynadığımız diğer takımların saha zeminlerine göre kıyaslama yapacak olur isek,Altay Alsancak Stadı zemini Wembley ayarındadır.Zeminde bazı sorunlar olduğu doğrudur.evet zemin mükemmel değildir.Kış aylarının başlangıcında mevsimsel değişime bağlı olarak çimde bozulma olmakla birlikte yoğun maç trafiği yüzünden 365 günün yaklaşık 60-70 günü zemin problem yaşatmaktadır.Fakat durum tüm kamuoyunun gözleri önündedir ve yılın kalan zamanında böyle bir sorun mevcut değildir.Hatta zemin şu anda o kadar iyi durumdadırki haftalardır Altay, Karşıyaka, Altay U18, U17 ve U16 takımları üst üste müsabaka yapmasına rağmen en küçük bir yıpranma söz konusu değildir.

*Gelelim stadı İZVAK'ın kiralaması ve geliri paylaştırma projesine.Göztepe Spor Kulübü Atatürk Stadı'nı her yıl kiralayarak kendi reklam gelirlerini elde etmektedir.Bucaspor Kulübü kendi stadına sahiptir ve buradan reklam geliri elde etmektedir.Mevcut durum bu seviyedeyken Altay Spor Kulübü neden bu projeyi destekleyip diğer İzmir kulüplerini ve İZVAK'ı Altay Alsancak Stadı gelirlerine ortak etsin?Neden İZVAK Altay Spor Kulübü'ne ve diğer İzmir Kulüplerine gerçek anlamda çalışarak kaynak yaratmak yerine Altay Spor Kulübü'nün mevcut gelirine el koyarak başkalarına pay etsin?İZVAK kulüplere destek olmak istiyorsa GSM anlaşması örneğinde olduğu gibi projeler üretmeye ve asli görevini yapmaya devam etsin Altay üzerinden ellerini çeksin!

*Altay Spor Kulübü'nün her hakkı,her kuruşu kıymetlidir.Mevcut zorluklar yaşanırken destek olmak yerine yukarıda bahsettiğimiz detaylarla kulübümüzü sıkıştırmaya,gelirlerini azaltmaya,suni ve yalan yanlış gündemler oluşturmaya çalışan zümrelerin seviyesiz ve şuursuz girişimleri unutulmayacaktır.Akbaba gibi üzerimizde dolaşanlar günü geldiğinde aciz durumlara düşerek bugünleri pişmanlıkla hatırlayacaktır!

*Şartlar ne olura olsun, o kutsal Arma hangi ligde bulunursa bulunsun bizler için fark etmiyor ve etmeyecektir. Çünkü bizler Altaylıyız...
 



10 yorum 1822 tekil okunma
    Bu habere toplam 10 yorum yapýlmýþtýr.
    Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz.