|
 |
|
 |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Murat Arabacı |
|
|
0 |
Hürriyet |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Sabah |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Amk |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Demirbakan: ''VAZGEÇMEYECEĞİZ'' |
26 Kasım 2010 10:24 |
|
Teknik Direktörümüz Coşkun Demirbakan, Kartalspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada ilk 6 iddiasından asla vazgeçmeyeceklerini söyledi. |
Demirbakan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
"Gökten kurbaÄŸa yaÄŸsa, bu takım yine ilk 6’ya girecektir. Güngören maçını kaybettiÄŸimiz gün (yenildik fakat çok ÅŸey kazandık) açıklamasını yapmıştım. O günden bu yana takım olma yolunda çok büyük sıkıntıları aÅŸtık. Her ÅŸeyden önce ideal 11’imizi belirledik ki bu her açıdan çok önemli bir sorunun geride kalması demektir. Bireysel hatalar dışında savunma ve orta saha kurgumuz oturdu. Duran top organizasyonunda mükemmelliÄŸe doÄŸru yol alıyoruz. Artık sonuca yönelik çıkışımız baÅŸlayacaktır.
Ünlü edebiyatçı Samuel Beckett ‘Hep denedin hep yenildin, gene dene gene yenil, daha iyi yenil’ der, bizde Denedik ve yenildik. Yine denedik yine yenildik. Ama hep daha iyi yenildik. Ve artık yenilerek çok ÅŸey öğrendik. Takım kimliÄŸimizi kazandık. Bizi baÅŸarıya götürecek gerçek anahtar iÅŸte bu kimlikte saklı.
Diyorlar ki; ‘Altay’a golcü lazım’ İyi bir takım yapısında forvet kadar, orta saha ve savunma oyuncularının üretken, yedek kulübesinden gelelerin de skoru deÄŸiÅŸtirebilecek çaba da olmaları gerekir. Altay takımının gol dağılımında ne yazık ki ÅŸimdilik bunu görmek mümkün deÄŸil. Fakat zaman bizim ilacımız olacaktır. Tüm sorunların üzerine cesaretle gidecek gücümüz ve futbol bilgimiz var. Åžu anda hangi oyuncunun hangi mevkide oynaması gerektiÄŸine karar verebilmek için bir hafta saatlerce denemeler yapıyoruz. Tüm futbolcuların kapasitelerini görebilmek adına emek sarf ediyoruz. Bu iÅŸ (Ahmet niye çıktı, Mehmet niye orda oynadı) yorumu yapacak kadar basit deÄŸil. Futbol deÄŸiÅŸkenler oyunu. Millet, iki bilinmeyenli denklemi çözmek için uÄŸraşırken biz 18 bilinmeyenli denklemle boÄŸuÅŸuyoruz.
Kısacası yüzeysel bilgiye sahip kişilerin derinlemesine bilgi sahibi olmadan fikir yürütmeleri bizler için yapıcı eleştiri olmaktan çıkar. Yapıcı olan her türlü eleştiri ve fikirlere, öğrenmenin yaşı olmadığı düşüncesini benimsemiş biri olarak saygılıyımdır.
Altay camiasının beklentilerini bilerek aldığımız neticelerden ben ve futbolcularım son derece üzgünüz. Herkesin hataları olabilir ve iş yapmaya çalışan insanların hata yapacağını kabul edersiniz. Müsabaka döneminde olduğumuz şu zamanda az zamana çok iş sıkıştırmanın zorluklarını yaşadık ancak içinde bulunduğumuz şu anda belli bir performansa ulaştığımızı zannediyorum. Maçların neticelerinin iki onsekizde belirlenmesi ve buralarda yaptığımız hataların inşallah tekrar edilmemesi halinde özlenen neticeler alınacaktır."
ALTAY SPOR KULÜBÜ
Coşkun DEMİRBAKAN
Teknik Direktör
Kaynak: http://www.altay.org.tr
|
|
15 yorum |
1550 tekil okunma |
|
|
|
|
|
|
|
Bu habere toplam 15 yorum yapýlmýþtýr. |
|
Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz. |
|
|
|
|
|
|
|