|
 |
|
 |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Murat Arabacı |
|
|
0 |
Hürriyet |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Sabah |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Amk |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Mehmet Sedef Hazır |
18 Åžubat 2009 16:20 |
|
Bugün (18 Şubat) profesyonel futbol takımının amatör futbol takımıyla yaptığı hazırlık maçında 45 dk forma giyen genç futbolcu teknik heyete "hazırım" mesajını verdi. |
Sezon başında transfer döneminin son günü Beşiktaş'tan transfer edilen sakatlığı yüzünden beş aydır forma yüzü görmeyen Sedef iyileştiğinin sinyallerini verdi. Mehmet Sedef hazırlık maçının ilk 45 dakikası forma giydi. Penaltıdan bir de gol kaydeden Sedef, fiziksel olarak hazır olduğunu gösterdi.
Maçtan Notlar
Profesyonel futbol takımı yedek ağırlıklı bir kadroyla maça başladı. Mehmet Sedef, Mustafa Yalçınkaya, Serkan Yılmaz, Ali Ölmez, Soner gibi forma şansı bulamayan oyuncular dışında geçen haftayı cezalı olarak geçiren Onur da ilk 11'de oynadı.
Uzun süren sakatlığı sonucu forma giyemeyen Mehmet Sedef dışında fazla forma şansı bulamayan Mustafa Yalçınkaya da performansıyla göz doldurdu. Can Erdem ve oyuna sonradan girerek iki gol atan Burak Çalık beğeni toplarken, genç oyuncu Serkan Yılmaz vasatı aşamadı. Biri penaltıdan iki gol atan Ali Ölmez ise oynadığı futbolla beğeni toplasa da kondisyon eksikliği gözden kaçmadı. Ligde oynadığı futbolla vasatı aşamayan genç oyuncu Mehmet Sak, tekniği ve akıllı paslar atmasıyla dikkat çekti.
Karşılaşmayı profesyonel futbol takımı Burak Çalık(2), Ali Ölmez(2), Mustafa Yalçınkaya ve Mehmet Sedef'in golleriyle 6-0 kazandı.
|
|
8 yorum |
975 tekil okunma |
|
|
|
|
|
|
|
Bu habere toplam 8 yorum yapýlmýþtýr. |
|
Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz. |
|
|
|
|
|
|
|