|
 |
|
 |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Murat Arabacı |
|
|
0 |
Hürriyet |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Sabah |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Yeni Asır |
|
|
0 |
Amk |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
TSYD Maçı İptal |
09 AÄŸustos 2010 15:24 |
|
15 Ağustos'ta Karşıyaka ile Oynayacağımız TSYD Karşılaşması İptal Edildi. |
TÜRKİYE Spor Yazarları DerneÄŸi İzmir Åžubesi’nin geleneksel olarak düzenlediÄŸi “Ege Dostluk Kupası” finalinde bu yıl karşılaÅŸacağı açıklanan Altay-Karşıyaka maçının iptal edildiÄŸi bildirildi. BaÅŸkan M.Ali OkumuÅŸ imzasıyla yayınlanan konuyla ilgili açıklama şöyle:
“15 AÄŸustos Pazar günü Altay ile Karşıyaka arasında yapılacağını duyurduÄŸumuz TSYD Ege Dostluk Kupası müsabakası iptal edilmiÅŸtir. Bu konuda yanlış deÄŸerlendirme ve yorumların ortaya çıkmaması açısından süreçle ilgili kamuoyuna kısaca bilgi verme zarureti doÄŸmuÅŸtur.
Derneğimiz bu sezon turnuva kapsamında, 8 Ağustos'ta iki Süper Lig takımını (Bucaspor ve Manisaspor) ile 15 Ağustos'ta iki Bank Asya 1. Lig takımını (Altay ve Karşıyaka) karşılaştırmayı planlamış ve bu yönde girişim başlatmıştır.
Bucaspor Kulübü içtenlikle turnuvamıza katılacağını beyan etmiş, ancak Manisaspor yurt dışı kamp programına uyumlu olmaması nedeniyle turnuvada yer alamayacağını bildirince 8 Ağustos'ta yapılması öngörülen maçın oynanma ihtimali ortadan kalkmıştır.
Altay ve Karşıyaka kulüpleri de geleneksel turnuvada oynamayı prensip olarak kabul etmişler, bu kapsamda 15 Ağustos'ta iki takımın TSYD Kupası maçını yapacağı kamuoyuna duyurulmuştur.
Ancak gelinen noktada Karşıyaka Kulübü, maçın pazar günü yapılmasının kamp çalışmalarını ve programını olumsuz etkileyeceğini beyan etmiştir. Bu nedenle 15 Ağustos Pazar günü yapılacağı duyurulan Altay-Karşıyaka TSYD Ege Dostluk Kupası maçı iptal edilmiştir.
|
|
4 yorum |
1241 tekil okunma |
|
|
|
|
|
|
|
Bu habere toplam 4 yorum yapýlmýþtýr. |
|
Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye giriþi yapýnýz. |
|
|
|
|
|
|
|